Znana igralka: Pripravljam se na odhod, poslavljam se od materialnih stvari

Magazin 02. Apr 202410:40 3 komentarji
Shannen Doherty
Foto: PROFIMEDIA

Igralka Shannen Doherty se že več let bori z rakom, zdaj pa je v svojem podkastu Let's Be Clear razkrila, da se pripravlja na odhod.

Igralka Shannen Doherty, ki je najbolj znana po vlogi Brende v seriji Beverly Hills, 90210, se že več let bori z rakom.

Zvezdnica je nedavno razkrila, da se je bolezen razširila še na možgane in kosti, v nedavni epizodi svojega podkasta Let’s Be Clear pa je povedala, da se počasi poslavlja od materialnih stvari, s čimer želi olajšati breme mami Rose, piše Index.hr.

“Mama je zdaj moja glavna skrb,” je poudarila in dodala, “če bi umrla pred njo, bi bilo to zelo težko zanjo. Želim ji olajšati to breme. Nočem, da ima kup stvari, s katerimi se mora ukvarjati.”

Doherty je že začela pregledovati stvari, ki jih bi podarila ali prodala. Pred kratkim se je odpravila proti jugu v svoj dom v Tennesseeju, da bi spakirala stvari, potem ko je sprejela odločitev, da opusti sanje o življenju na posestvu in posvojitvi konj.

“Kot da bi se odpovedala svojim sanjam”

“Bili smo torej v Tennesseeju in pakirala sem. Bilo je zelo težko in čustveno, ker sem imela občutek, da opuščam svoje sanje o gradnji doma zase in mamo,” je izrazila občutke.

“Spakirala sem in začela jokati … Imela sem občutek, da sem se odpovedala sanjam. Kaj to pomeni zame? Ali to pomeni, da sem obupala nad življenjem? Mama mi je govorila, naj ne delam tega, pa sem ji rekla – moram,” je povedala v solzah.

Dejala je, da ji je ta odločitev prinesla notranji mir in spoznanje, da ni nujno, da se obupno oklepa materialnih stvari, da bi lahko nadaljevala svoje življenje. “Konjem lahko pomagam tudi brez posesti,” je dejala.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje