Zoë Kravitz spregovorila o zvezi s Channingom Tatumom

Magazin 28. Nov 202211:45
Zoe Kravitz, Channing Tatum
Profimedia

Tako kot številni igralci sta se prav na snemanju srečala tudi Zoë Kravitz in Channing Tatum, ki že nekaj časa živita zelo lepo ljubezensko zgodbo.

Hči pevca Lennyja Kravitza (58) Zoë Kravitz (33) je po tem, ko je strla srce Pennu Badgleyju (36), spoznala Karla Glusmana (34), s katerim se je leta 2019 v Parizu celo poročila. Že čez 18 mesecev pa sta igralca oznanila, da se ločujeta. Leta 2018 je igralec Channing Tatum po 12 skupnih letih tudi formaliziral ločitev od igralke Jenne Dewan (41), matere njegove 9-letne hčerke Everly. Channing Tatum (42), ki je imel afero z Jessie J (34), je nato zaigral v režiserskem prvencu Zoë Kravitz, feminističnem trilerju Pussy Island. Takrat se je začela njuna mirna ljubezenska zgodba. Lani marca se je Jason Momoa (43), nekdanji očim Zoë Kravitz, pojavil na Instagramu s Channingom Tatumom, ko sta se nameravala vkrcati na letalo, da bi podprla igralko med premiero Batmana.

Zoe Kravitz, Lenny Kravitz
Profimedia – Zoe Kravitz z očetom Lennyjem Kravitzom

Nedavno pa je Zoë o svoji zvezi s Channingom spregovorila v dolgem intervjuju za GQ. “Spravlja me v smeh in oba sva navdušena nad umetnostjo, rada se pogovarjava o njej in o tem, zakaj opravljava to delo. Rada gledava filme ter se pogovarjava in izzivava drug drugega,” je povedala in dodala, da se je že na snemanju filma Pussy Island do nje vedel zelo ljubeče in zaščitniško. “Ne glede na to, ali mi je prinesel čaj, mi nalil pijačo, bil je res moj zaščitnik in bilo je čudovito in ljubko. Mislim, da je to dober preizkus za dva, ki začenjata svojo zgodbo.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.