Zvezdniška imena, ki jih je posrkal svet športnih stav

Magazin 24. Jun 202213:30 0 komentarjev
Michael Jordan
Profimedia

Niso le običajni smrtniki navdušeni nad športnimi stavami, te so namreč ''zasvojile'' tudi kar nekaj zvezdniških imen.

Športni junaki in hollywoodska imena v prostem času radi vpišejo stavne listke in stavijo megalomanske vsote denarja. Poglejmo si slavno peterico, ki ne skriva velike ljubezni do športnih stav.

Floyd Mayweather Jr.

Boksar Floyd Mayweather Jr. je zaradi svojega premoženja nemalokrat pristal na lestvici najbogatejših športnikov. Tudi po koncu športne poti pa se trudi vzdrževati svoj luksuzni življenjski slog, tudi s pomočjo nočnih klubov in stav. Na svojem Twitterju nemalokrat objavlja sedemmestne številke stav in razkriva like svojih stavnih lističev. Seveda nekaj deset tisoč dolarjev dobička ob stavah za nekoga, ki je vreden več sto milijonov dolarjev, pomeni drobiž. Nič čudnega, da je njegov vzdevek Money.

50 Cent

Tudi slavni rap glasbenik 50 Cent se, v nasprotju s svojim umetniškim imenom, ne igra z drobižem. Na svojih družbenih omrežjih objavlja megalomanske zneske, ki mu jih prinesejo stave. Tako mu je pred časom stava na Giantse prinesla kar pol milijona dolarjev. Pri stavah se 50 Cent zanaša na glas v glavi, ki mu veli, na koga naj stavi. Ni slabo!

Michael Jordan

Za legendarnega košarkarja bi bilo bolje, da ga s košarkarskih igrišč ne bi zaneslo v stave, saj v slednjih ni tako uspešen kot v športu. Že v času njegove ultra uspešne športne poti se je šepetalo o njegovi ljubezni do stav, čeprav ima NBA stroga pravila, ki narekujejo, da košarkarji ne smejo biti vpleteni v  stave. Ugibalo se je tudi, če se prav zaradi preiskave o igrah na srečo Jordan moral tako hitro upokojiti. Kakorkoli. Zvezdnik v stavah ni najbolj uspešen, tako je v stavi s podjetnikom Richardom Equinasom pri golfu izgubil kar 1,25 milijona.

Charlie Sheen

Slavni igralec, si z vlogo v seriji Dva moža in pol ni zagotovil le svetovne slave, temveč tudi velike vsote denarja. Po nekaterih navedbah naj bi na epizodo zaslužil kar 1,8 milijona ameriških dolarjev. Tega pa je znal tudi zapraviti. Njegova nekdanja soproga Denise Richards je novinarjem zagotovila, da je igralec svoj čas na teden zapravil kar 200 tisoč dolarjev za stave.

Ashton Kutcher

Tudi Sheenova zamenjava v seriji Dva moža in pol, igralec Ashton Kutcher, je velik ljubitelj stav. Svoj čas je sodeloval z ameriškim podjetjem za športne stave in polagal velike vsote v ameriški univerzitetni nogomet. Pri tem so v podjetju uporabili lik ”neumnega igralca z veliko denarja”, to pa je tudi igralcu prineslo nemalo denarja. ”V štirih tednih smo zaslužili 750 tisoč ameriških dolarjev,” je v pogovoru za revijo Esquire povedal Kutcher.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.