Policija prosi za informacije: so ti predmeti vaši?

Črna kronika 29. Feb 202413:53 0 komentarjev
bakreni predmeti
Foto: PU Novo mesto

Pri 17-letniku, ki je v naselju Krka, povzročil prometno nesrečo, so policisti našli bakrene predmete, za katere menijo, da so ukradeni. Zato prosijo za informacije: če ste lastnik teh predmetov na fotografiji, pokličite novomeško policijsko postajo.

V noči na sredo se je v naselju Krka zgodila prometna nesreča. Zaradi neprilagojene hitrosti je 17-letnik izgubil oblast nad avtom, zapeljal s ceste in trčil v križ. Pri tem se voznik ni poškodoval. Policisti so ugotovili, da 17-letnik nima vozniškega dovoljenja.

V avtu je imel 17-letnik več izdelkov iz bakra, za katere ni znal pojasniti izvora. Policisti sumijo, da gre za ukradene predmete, zato so jih zasegli.

Prav tako si 17-letniku zasegli avto, znamke Clio. O svojih ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov bodo policisti na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

bakreni predmeti
Foto: PU Novo mesto

Možje v modrem pozivajo oškodovanca, ki so mu zasežene izdelke ukradli, da se zglasi na Policijski postaji Novo mesto, na naslovu Ljubljanska cesta 30, ali pokliče na 07 332 72 00.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!