Policisti v Ivančni Gorici našli mrtvo 28-letnico, priprli njenega partnerja

Črna kronika 14. Avg 202415:04 > 18:22

Policisti so na območju Ivančne Gorice danes zjutraj našli mrtvo mlajšo žensko. Zaradi tega so prostost odvzeli njenemu 46-letnemu partnerju, ki je bil ob prihodu policistov v stanovanju. Oba vpletena je policija v preteklosti že obravnavala.

Kot je v izjavi za medije povedal Irfan Beganović iz sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Ljubljana, so bili policisti v jutranjih urah obveščeni o pokojni osebi v stanovanjskem objektu na omenjenem območju.

28-letna ženska je po Beganovićevih besedah umrla zaradi poškodb. Policisti so prostost odvzeli 46-letniku, ki je bil ob prihodu policije na kraju nesreče, s pokojnico pa sta bila v partnerski zvezi. Po poročanju Dnevnika je partner edini in glavni osumljenec. Oba vpletena je policija v preteklosti že obravnavala, je potrdil Beganović. Enako so po poročanju Dnevnika potrdili tudi domačini.

Po dogodku so policisti začeli zbirati obvestila. Prijeti po naših informacijah zaenkrat ne sodeluje s policijo, kar bi lahko zavleklo postopek.

Zaradi poteka intenzivne kriminalistične preiskave in ogleda kraja kaznivega dejanja na policiji niso mogli deliti informacije, kdo je poklical policijo, in ostalih podrobnosti. Na kraju nesreče sta tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec.