Nostalgiki navdušeni: sinova legendarnih glasbenikov združila moči

Kultura 17. Apr 202422:25 0 komentarjev
lennon in mccartney
Foto: James McCartney/Instagram

Svetovno javnost je preplavil val nostalgije. Pod pesmijo, ki je nedavno izšla, sta se znašla priimka nekdanjih članov kultne glasbene skupine The Beatles. V novem singlu sta moči združila sinova Paula McCartneya in Johna Lennona.

Po spletu je zakrožila novica o glasbenem sodelovanju, ki je vznemirila svetovno javnost. Ustvarjalne poti sta prekrižala James McCartney in Sean Ono Lennon, sinova legendarnih frontmanov zasedbe The Beatles, in izdala akustično pesem, ki sta jo ustvarila skupaj, poroča CNN.

Izid balade, ki je nekakšna oda znamenitemu londonskemu parku Primrose Hill, je pred petimi dnevi na družbenem omrežju napovedal sin Paula in Linde McCartney, James McCartney.

“Primrose Hill je tukaj,” je zapisal v objavi na Instagramu. “Zelo sem vesel, da lahko z vami delim svojo najnovejšo skladbo, ki sem jo ustvaril skupaj z dobrim prijateljem Seanom Onom Lennonom.” Objavi je pripel fotografijo sebe in Lennona, ki je sicer nastala že pred leti, podobnost z njunima očetoma pa je več kot očitna.

Pod objavo se je vsul plaz nostalgije. “Lennon in McCartney prvič po 50 letih …,” se glasi eden od komentarjev, ali pa “Nikoli si nisem mislil, da bom v letu 2024 spet videl Lennon/McCartney”. Neka druga sledilka je medtem zapisala: “Kako lepo je videti dva poznana obraza. Eden je tako zelo podoben Paulu, drugi pa Johnu. Nadaljujta!”

Očetovskega ponosa pa ni skrival niti Paul McCartney. Navdušen je novico sporočil milijonom sledilcem po vsem svetu: “Moj sin James je izdal novo pesem z naslovom ‘Primrose Hill’ – poslušajte jo!” Ob tem pa se je poklonil tudi Seanu O. Lennonu.

Tako Sean Ono Lennon kot James McCartney sicer hodita po stopinjah njunih očetov in si utirata vsak svojo glasbeno pot.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!