Nevesta v naglici zapustila svojo poroko: kar je sledilo, ni pričakoval nihče

Magazin 17. Apr 202409:13 1 komentar
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Navdušena nevesta je v velikem slogu zapustila poroko. A ni šlo vse po načrtih.

Mladoporočenca s Floride sta se na svoji marčevski poroki neizmerno zabavala.

Poroka je bila resnično čarobna, nevesta Aubrey Day je komaj čakala, da z možem začneta skupno življenje. Vendar pa je v naglici ob odhodu po pomoti zgrabila napačnega moškega.

V zdaj že viralnem videu, objavljenem na TikToku, lahko vidimo, kako se Day veselo prebija skozi množico svatov, pri tem pa za roko drži moškega v obleki, ki pa ni bil njen mož.

“Res sva se sprostila in uživala. Mislim, da ta posnetek odlično prikaže, kako smo se vsi zabavali,” je za Fox News povedala Day.

“Po tem sem bila tako vznemirjena, da sem končala z drugim,” je dodala v smehu.

Nevesta je prekipevala od veselja, dokler ni nekdo vzkliknil: “Počakaj, to ni pravi ženin.”

@_its_skysky When you exit your wedding with the wrong man #weddingexit #weddingtunnel @Aubrey Anna Miller @Jt @emma voigt ♬ original sound – Oh_hi_its_sky

“Res smo se zabavali, a v določenem trenutku je bilo preveč vsega, zato sem se odločila, da morava zbežati od tam. Mislila sem, da sem zgrabila moževo roko,” je povedala.

Toda njena predpostavka se je izkazala za napačno. Ko so nevesti sporočili, da je odšla z napačnim moškim, je planila v smeh.

“To je bila najbolj smešna napaka v mojem življenju, še danes se ji smejimo,” je razložila in omenila, da je bil ‘nadomestni ženin’ sodelavec njenega moža Brandona.

“Vsakič, ko se dobimo, se skupaj nasmejemo do solz,” je dodala in pojasnila, da je sodelavca vprašala, zakaj je sodeloval pri tej zmedi, on pa je z nasmehom odgovoril: “Zgrabila si me za roko in me povlekla za sabo, pomislil sem, da bo to odlična zgodba.”

In res je postala odlična zgodba, saj se je hitro razširila po družbenih omrežjih. Pod videom so se zvrstili številni komentarji, ki so bili glede napake deljeni.

“Ne morem se nehati smejati,” so ji pisali uporabniki, medtem ko so drugi razmišljali, “ali je res šlo zgolj za napako”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje