Astrološka znamenja od najmanj do najbolj maščevalnih. Je vaš partner med njimi?

Magazin 23. Feb 202415:59 0 komentarjev
maščevanje, vudu, lutka, moški
Foto. PROFIMEDIA

Kako astrološka znamenja, ki so hitro užaljena ali prizadeta, načrtujejo maščevanje, je zapisano v zvezdah, pravijo astrologi.

Nekateri, če jih užalimo ali prizadenemo, tudi če nehote, takoj začnejo razmišljati o maščevanju. To bi lahko bilo povezano s tem, kar je zapisano v zvezdah, piše portal N1 Zagreb. Tu so nanizana astrološka znamenja od najmanj do najbolj maščevalnih.

Rak

Morda skrbnega in občutljivega raka ne bi pričakovali na tem spisku, vendar ima to znamenje presenetljivo “žejo po maščevanju”, ko gre za njihove najbližje.

Astrologinja Emily Newman pravi, da raki, če nekdo užali nekoga njim dragega, postanejo zlobni. Rachel Rodriguez, prav tako astrologinja pa dodaja, da se njihova maščevalnost kaže predvsem v pasivni agresiji (molčanju, kujanju, neposlušnosti, lenobi …)

Kozorog

Njihova tiha narava naj vas ne prevara. Ta zemeljska znamenja se zelo zavedajo vsega, kar se dogaja okoli njih, tako da jim skoraj ne morete pripraviti presenečenja. Ko načrtujejo maščevanje, to počnejo strateško. “Zelo pazljivo načrtujejo odgovore in čakajo na pravi čas, da vrnejo udarec,” pojasnjuje Rodriguez. “Tako si zagotovijo, da so njihova dejanja učinkovita in imajo smisel.”

Devica

Analitične device svojo pamet in naravo, usmerjeno na malenkosti, izkoriščajo za to, da “osmislijo svoje grde strategije”, pravi Newman. “Imajo dve osebnosti. Zdele se vam bodo ljubeznive in prijazne, v resnici pa vas nameravajo zrušiti,” dodaja. Astrologinja Stina Garbis pa pravi, da device zaradi svoje osebnosti, nagnjene k obsojanju, težko dovolijo, da bi se stvari vrnile na staro mesto.

Lev

Ker jih neizmerno privlačijo reflektorji, bodo levi storili vse, da bodo ostali v njihovem dometu, pravi Newman, tudi če to pomeni, da si bodo umazali roke.

“So nadvse ponosni in dostojanstveni, zaradi česar jih je lahko užaliti,” pravi Rodriguez. “In ko jih užalite, se ne samo razjezijo, ampak tudi maščujejo.” Iz tega pa naredijo spektakel. “Želijo, da prestopnik jasno razume posledice svojih dejanj,” dodaja.

Oven

Garbis pravi, da ovnom vlada Mars, planet akcije in agresivnosti. Zato se “razjezijo in govorijo grozne stvari”. “Ovni so tisti, ki vam bodo zaprli usta, če se jim za to pokaže priložnost. Rodriguez še opozarja, da bodo ovni vedno reagirali takoj, ko se bodo počutili užaljene: “Njihova dejanja so impulzivna in v ozadju nimajo nekega dolgoročnega načrta, zato včasih prihaja do hitrih in neposrednih spopadov.”

Škorpijon

Škorpijone definira moč, znano pa je tudi, da trdno stojijo za svojimi prepričanji. Hkrati pa vračajo vsem, ki jim storijo kaj žalega. “Škorpijoni so najbolj maščevalni in najbolj brutalni od vseh astroloških znamenj,” pravi Newman. “Odlični so v manipulaciji in svojo ’sladko plat’ kažejo samo navzven.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!