Tedenski horoskop (od 26. 2. do 3. 3.): Koga čaka res izjemen teden?

Magazin 23. Feb 202412:14 0 komentarjev
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Začetek prebujanja narave očitno prebuja tudi čustva. Vsaj tako napovedujejo astrologi za marsikateri znak. Preverite, kaj se obeta vašemu znamenju.

Oven

Ljubezenska nihanja, ki jih bo prebujala energija sonca v znamenju rib, vas lahko spravijo v kočljive okoliščine, saj se bo zakompliciralo tam, kjer si tega resnično ne želite. Čakati na boljše pogoje ne bo smiselno, zato razrešite, kar lahko. V soboto, ko se boste popolnoma sprostili, bodite pozorni na osebo, ki vas potrebuje. Znali se boste pametno odločati, primanjkovalo vam bo le borbenosti, ki so je pri vas običajno vajeni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

S počitkom si boste nabrali moči in navdih za nove podvige, ki prihajajo počasi. Ne zanašajte se na različne informacije, ki vas lahko zavedejo. Denar bo zamujal, vendar se s tem ne boste ukvarjali, saj boste globoko v sebi čutili, da se bodo vse stvari kmalu uredile. Misli, s katerimi se boste spopadli, bodo za trenutek v nedeljo na ljubezenskem področju zameglile čustva. Če boste razpeti med več različnimi občutki, se iskreno pogovorite.

Dvojčka

S filozofskimi pogovori, ki bodo prebudili vaš um, se boste znali iznajdljivo postaviti v ospredje. Z odločitvami na področju čustev počakajte, raje se posvetite poslovnemu in finančnemu napredku. Vikend vam prinaša obilo prijetnih, vznemirljivih trenutkov z nekom, ki vam je blizu in vas vedno razvedri z zabavnimi domislicami. Tisti dvojčki in dvojčice, ki ste že dlje časa v razmerju, se boste v nedeljo posvetili gradnji prihodnosti.

Rak

Čeprav boste ambiciozni, vas bo sonce v znamenju rib ustavljalo pred napačnimi odločitvami. S financami ne boste najbolj zadovoljni, zato se osredotočite na načrt, kako jih izboljšati. Pomembno bo, da bolj zaupate vase ter v svoje sposobnosti. Spretno se v petek umaknite iz napetega ozračja, ki vas ovira pred kreativnimi vzgibi. Imejte pa na ljubezenskem področju, kjer vam pretijo manjši nesporazumi, dovolj potrpežljivosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V začetku tedna ignorirajte razlog za slabo voljo ter skušajte sprejeti, kar se za vašim hrbtom dogaja že dlje časa. Produktivna pot do uspeha se lahko z Merkurjem in soncem v znamenju rib upočasni. Skušajte se, ko vas bo nekdo prosil za pomoč, odzivati brez notranje napetosti. Čez vikend se lahko pojavi oseba, s katero ste bili povezani v preteklosti. Samozavest ne bo vprašljiva, saj boste prepričani, da se lahko ponovno povežeta.

Devica

Občutek, da se znajdete veliko bolje kot ostali, vam bo povrnil samozavest, potrebno za nadaljevanje pomembne zadeve. Če se bo zaradi nestrpnosti pojavilo nekaj konfliktov, ravnajte diplomatsko in nikar ne prenašate slabe volje na bližnje. V soboto se boste preko zanimivega povabila znašli v zanimivi družbi, všeč vam bo, da boste z nekom enakega mnenja. Ni še prepozno, da rešite nekaj, kar je povezano z družino, vam napoveduje tedenski horoskop.

Tehtnica

Obdarjeni s pogumom se boste v začetku tedna lotili novih izzivov ter zaznavali dobičkonosne priložnosti. Majhni koraki bodo premalo, zato naredite večje. Boljša komunikacija bo proti koncu tedna pripomogla k urejanju ljubezenskih okoliščin. Premagali boste tudi težje ovire in se rešili dvomov, naredili boste tisto, kar bo prišepnila podzavest. V nedeljo, ko vas bodo nekam povabili, bodite to, kar ste.

Škorpijon

Če se ozrete okoli sebe, boste opazili, da so vsi obremenjeni s svojimi zadevami. Kljub temu se ne naslanjajte na negativne pomisleke, ampak se raje posvetite tistim stvarem, s katerimi ste v zaostanku. Vse, kar potrebujete, da se pomaknete naprej, boste izvedeli ob pravem času. Energije in volje boste imeli v soboto, ko luna prehaja v znamenje strelca, dovolj, zato lahko pričakujete, da boste vi tisti, ki boste zabavali druge.

Strelec

Ko se bo na področju kariere zaradi Merkurja v znamenju rib nekaj zapletlo, zahtevajte razlago ter nikar ne obupajte. Z energijo sonca v znamenju rib se boste ukvarjali z odnosi, ki bodo najprej malce razburkani, nato pa tudi bolj globoki. Vse skupaj se lahko v petek zavleče, prav tako vas bo nekdo razočaral s svojim vedenjem. Pozitivno razmišljanje lahko pomaga preseči vse zoprne stavke, ki bodo izrečeni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Če vas površni posamezniki preveč vznemirjajo, zahtevajte več natančnosti. Kljub vsem nesporazumom boste imeli globoko v sebi občutek, da se bodo zadeve obrnile v pravo smer. Zadeva, ki je bila še pred kratkim popolna neznanka, bo vedno bolj zanimiva. Konec tedna se bo ljubezen odvijala v smeri nežnih energij in dobrega razumevanja. Brez težav boste izpostavili tisto, kar vam je najbolj pomembno.

Vodnar

Priznali si boste, da imate srečo, saj boste iznajdljivo končno uredili finančno stanje. Na kariernem področju se boste želeli z energijo Marsa v vodnarju postaviti v ospredje. Skušajte se odtrgati od občutka, da morate biti vedno prvi, ter se prilagodite razmeram. Na ljubezenskem področju bo najlepše v soboto, ko se boste vezani vodnarji in vodnarke odločili za pobeg v neznano. Samski se boste navihano približali osebi, ki vam je všeč.

Ribi

Na poslovnem področju boste z energijo Merkurja v vašem znamenju prišli do zaključka, da potrebujete nekaj drugačnega. Z veseljem boste delili zanimiva mnenja, všeč vam bo, da ste končno tudi vi na pragu sprememb. Uspešnost bo konec tedna tisto področje, ki vas bo držalo pokonci. Nedelja bo zelo zanimiv ter obetaven dan, še posebej če ste v pričakovanju v zvezi z odgovorom nekoga, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!