Sobota je minila v znamenju gneče in zastojev na cestah

Slovenija 22. Jul 202311:39 > 21:40 0 komentarjev
gneča, promet
Prometnoinformacijski center

Na nekaterih cestah je bila gneča. Na primorski avtocesti so zaradi prometne nesreče vozniki stali 20-kilometrski koloni, kolona pa je bila tudi pred predorom Karavanke.

Okvarjeno vozilo, zaradi katerega je bil dopoldne na gorenjski avtocesti zaprt predor Karavanke v smeri proti Avstriji, so odstranili, ves dan pa je Prometno-informacijski center na obeh straneh Karavank poročal o nekaj kilometrskih zastojih.

Gneča je bila tudi na mariborski vzhodni obvoznici pri Malečniku v obe smeri. Na primorski avtocesti so zaradi prometne nesreče vozniki stali 20-kilometrski koloni, prav tako so zastoji nastajali na obali.

Zaradi neurij, ki so v zadnjih dneh prizadela državo, je pri Črni zaradi poškodovanega cestišča zaprta cesta Črna na Koroškem – Šoštanj. Na Gorenjskem pa sta zaprti cesti v dolini Kot in Krmo.

Ponekod po Sloveniji so nevihte ovirale promet. “Prilagodite hitrost in način vožnje trenutnim razmeram na cesti. V primeru slabše vidljivosti ročno prižgite luči”, je voznike pozval Prometno-informacijski center.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!