Hvala za izkazano zaupanje v prvih treh letih N1, tudi naprej gremo pogumno

Slovenija 16. Jun 202405:30 15 komentarjev

Za N1 Slovenija je danes pomemben dan. Praznujemo tretjo obletnico našega delovanja. Spoštovani bralci, gledalci in poslušalci n1info.si, iskreno se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje v prvih treh letih našega obstoja. In gremo tudi naprej pogumno.

Če bi nas 16. junija 2021 kdo vprašal, kaj vse bomo naredili v zgolj treh letih in kje bomo danes, bi bile naše napovedi bržkone bolj sramežljive od dejanskih dosežkov N1 Slovenija, ki danes ponosno praznuje tretjo obletnico delovanja.

Kako dobro je slovenska javnost sprejela N1, nam ne pripovedujejo le odzivi, ampak tudi številke. Naše vsebine redno spremlja že več kot 650.000 bralcev, minuli mesec jih je bilo celo 668.000. Kot spletna multimedijska platforma smo ustvarili že več kot 30.000 video vsebin, objavili smo že več kot 90.000 zgodb … Mnoge med njimi so bile ekskluzivne.

Predana ekipa urednikov in novinarjev sedem dni v tednu od zgodnjega jutra do poznega večera skrbi za hitro in faktično obveščanje javnosti, poročamo o dogajanju doma in ga tudi razkrivamo, spremljamo dogajanje po svetu, prinašamo novice in zgodbe s sveta športa, novice in zgodbe s sveta podjetništva in gospodarstva, v preiskovalnih dosjejih preiščemo, kar je treba preiskati, v N1 podkastu s Suzano Lovec analiziramo, v N1 Studiu z Miho Orešnikom soočamo odločevalce, prinašamo poglobljene zgodbe, ob tem pa skrbimo tudi za servisne in koristne informacije ter zabavo.

Spoštovani bralci, gledalci in poslušalci spletnega medija n1info.si, zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje v prvih treh letih našega obstoja. Mi gremo pogumno naprej in v prepričanju, da z vsakim dnem našega delovanja dokazujemo, da smo vašega zaupanja tudi vredni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje