Izvirne maske: kako sta se našemila Peter Prevc in Tina Maze

Magazin 13. Feb 202412:49 0 komentarjev
Peter Prevc in Tina Maze
Foto: PROFIMEDIA

Tudi domači zvezdniki imajo radi izzive, ko gre za izbiro pustnega kostuma.

Pust je čas, ko domišljiji prepustimo prosto pot, naši zvezdniki pa vedno poskrbijo, da s svojimi kostumi presenetijo.

Letos sta veliko pozornosti pritegnila Peter Prevc in Tina Maze, ki sta se za pusta prelevila v nekaj drugega, kot smo ju običajno vajeni. Prevc je navdušil z zelo izvirno družinsko pustno masko. Našemil se je v Bedanca, njegova Mina je bila Mojca, sinova pa Kekec in Kosobrin.

Peter Prevc v pustni maski
Foto: Peter Prevc/Instagram

“Zakaj v resnici nisem šel v Ameriko,” je šaljivo zapisal pod pustno fotografijo. Prevc je namreč razkril, da bo vse tekme v ZDA izpustil.

“Super ste, pravilna odločitev, otroci so na prvem mestu”, “Kolk ste dobri! Čestitke za maske, predvsem pa za odločitev”, “Edino pravilna odločitev, družina in otroci so naše največje bogastvo,” so mu sporočali spletni sledilci, ki so bili nad videnim navdušeni.

Veliko pozornosti pa je s pustno masko požela tudi Tina Maze. Skupaj s partnerjem Andreo Massijem in šestletno hčerko Anouk so se našemili v Indijance.

Tina Maze v pustni maski
Foto: Tina Maze/Instagram

Maze in Massi sta skupaj že vrsto let, zasebno življenje pa že vsa leta skrbno varujeta pred očmi javnosti. Zato je bilo kar manjše presenečenje, ko je upokojena smučarka na Instagramu objavila družinsko fotografijo.

Spletni sledilci so bili seveda navdušeni in so jo zasuli s komentarji. “Super ste”, “Lepi ste”, “Najboljša ekipa,” je le nekaj od številnih komentarjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!