Ljubljanski lokal išče vandala: “Ja lupček no, saj vemo, da je življenje težko”

Slovenija 09. Nov 202214:08 0 komentarjev
objava
FACEBOOK HOLIDAY'S PUB LJUBLJANA

Iz ljubljanskega gostinskega obrata Holiday's pub so na družbenem omrežju Facebook neznancu, ki je na vhodu objekta razbil steklo, sporočili, da ima na voljo 30 ur, da se javi. "Ker si se tako lepo nasmehnil kameri, da se vidi še tvoja prelepa barva oči," so zapisali. Kot so dodali, se bo lahko nepridiprav za svoje dejanje odkupil in opravičil tako, da jim bo pomagal pri delu.

Zaposleni v Holiday’s pub Ljubljana so dopoldne na svojem profilu na Facebooku v hudomušni objavi sporočili, da jim je nekdo razbil stransko okno ob vhodu v lokal. Neznanca so ob tem prosili, naj se sam razkrije.

“Ja lupček no, saj vemo, da je življenje težko, ampak smo še najmanj mi krivi za to. Skratka, ker smo zelo prijazni, ti damo 30 ur časa (ker ravno praznujemo 30. obletnico), da se javiš, ker si se tako lepo nasmehnil kameri, da se vidi še tvoja prelepa barva oči. Imamo veliko posode za pomiti, pa tudi kakšno generalko za narediti, tako da se nam javi in se ob kavi pogovorimo, kakšno delo dobiš,” so dodali.

objava
FACEBOOK HOLIDAY’S PUB LJUBLJANA

Kot so nam povedali v Holiday’s pubu, je nepridiprav okno razbil danes zjutraj. Predvidevajo, da je šlo za dejanje poškodovanja lastnine in ne poskus vloma, saj v gostinskem obratu ni bilo nič ukradenega. Posnetke varnostnih kamer so posredovali policiji, so potrdili za N1. “Šaljiv zapis pa smo objavili, če bi se slučajno javil sam,” so še dodali. Na vprašanje, ali bi se storilec torej res lahko odkupil z delom, so odgovorili pritrdilno. 

Za podrobnejša pojasnila o dogodku smo zaprosili tudi Policijsko upravo Ljubljana. Kot so nam sporočili, je bilo doslej ugotovljeno, da je neznanec povzročil za nekaj sto evrov materialne škode. “Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo,” so odgovorili za N1.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!