Luka Dončić objavil fotografijo najboljše prijateljice (FOTO)

Magazin 14. Maj 202419:08 0 komentarjev
Luka Dončić
Foto: PROFIMEDIA

Slovenski košarkar Luka Dončić, ki v tej sezoni ameriške lige NBA v dresu Dallas Mavericks naravnost blesti, je oboževalce znova razveselil s fotografijo prvorojenke Gabriele. Dojenčica, ki je običajno oblečena v očetov dres, je imela to pot oblečeno majico Mommy and daddy's bestie, kar v prevodu pomeni, mamina in očetova najboljša prijateljica.

Luka Dončić je svoje oboževalce in oboževalke ponovno raznežil s fotografijo, ki jo je objavil na svojem profilu na Instagramu. Na fotografiji je namreč njegova hčerka Gabriela, ki je oblečena v majico z napisom mamina in očetova najboljša prijateljica. Tudi to pot je zvezdnik, ki zasebnost bližnjih skrbno varuje, obraz dojenčice prekril z emotikonom.

Spomnimo, v začetku decembra sta Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes presenetila z novico, da sta povila prvorojenkoČestitke so deževale z vseh strani, najbolj pa sta bila zagotovo srečna mlada starša, ki ob tem nista skrivala ponosa. Srčna izbranka Goltes pa je prvo nosečniško fotografijo z javnostjo delila šele ob koncu preteklega leta, ko se je spomnila najlepših trenutkov leta 2023.

Kot smo poročali, sta Gabriela in Goltes Dončićevi največji podpori v športni karieri, saj sta ga že večkrat spremljali na tekmah. Dončić pa pogosto objavi fotografije, na katerih njegova hčerka nosi bodisi očetov dres s številko 77 bodisi jakno, ki jo ima v lasti tudi njena mama.

Luka Dončić
Foto: lukadoncic/INSTAGRAM

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!