Luka Dončić objavil prvo fotografijo hčerke Gabriele (FOTO)

Magazin 01. Dec 202321:38 2 komentarja
Gabriela Dončić
Foto: Luka Dončić/INSTAGRAM

Kot strela z jasnega je presenetila vesela novica, da sta prvi zvezdnik kluba Dallas Mavericks Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes postala starša. Razveselila sta se hčerke Gabriele. Košarkarski virtuoz je na družbenem omrežju Instagram že objavil njeno prvo fotografijo.

Slovenski košarkar Luka Dončić in njegova dolgoletna izbranka Anamaria Goltes sta postala starša. Novico o naraščaju je potrdil Dončić, saj je na družbenem omrežju Instagram objavil prvo fotografijo hčerke Gabriele.

View this post on Instagram

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Luka in Anamaria sta sicer neločljiva že od najstniških let. Spoznala sta se med poletnimi počitnicami na otoku Krk. Luka je imel takrat 12 let, njegova izbranka eno leto več. Ko se je Dončić leta 2018 iz Španije preselil v ZDA, kjer vse od takrat blesti v dresu moštva Dallas Mavericks, se je na novo življenjsko pot z njim podala tudi Anamaria. V Dallasu sta si ustvarila dom, postala pa sta tudi lastnika treh štirinožnih prijateljev.

Dolgoletno zvezo sta poleti okronala z zaroko na idiličnem in romantičnem Bledu, in sicer na dan 7. julija. Izbira datuma pa pravzaprav niti ni naključna, saj Dončićev tako klubski kot reprezentančni dres krasi številka 77.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje