Vreme: bo zaključek delovnega tedna minil brez dežja?

Slovenija 11. Nov 202201:00
Oblaki
PROFIMEDIA

V petek bo delno jasno z dopoldansko meglo po nižinah.

Ponoči se bo zjasnilo tudi v južni polovici Slovenije, v notranjosti bo marsikje po nižinah nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 6, v alpskih dolinah okoli 0, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso).

Čez dan bo večinoma sončno s koprenasto oblačnostjo, po nižinah bo dopoldne, ponekod lahko tudi dlje, megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 14, na Goriškem in ob morju do 19 stopinj Celzija.

V soboto bo precej koprenaste oblačnosti, po nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne marsikje megleno. Na Primorskem bo čez dan spet zapihala večinoma šibka burja. V nedeljo dopoldne bo precej jasno, po nižinah v notranjosti Slovenije pa bo megla ali nizka oblačnost. Popoldne se bo od juga postopno pooblačilo, možna bo kakšna kaplja dežja. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. V ponedeljek bo suho vreme.

Poglejte še, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno bo vreme od 14. do 19. novembra?

V ponedeljek in torek bo suho vreme, verjetno z dopoldansko meglo po nižinah. V sredo bo deževalo, nato bo dež manj verjeten. Večjih temperaturnih sprememb v prihodnjem tednu ne pričakujemo, napoveduje Arso.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.