Mejni prehod s Hrvaško (Sočerga) ponovno odprli

Slovenija 25. Jul 202218:38 > 19:28 0 komentarjev
Mejni prehod
Fotografija je simbolična. (Foto: BOBO)

Zaradi gašenja požara je bila popoldne nekaj časa zaprta cesta Črni Kal – Sočerga od Lukanov proti meji s Hrvaško. Tako cesta kot mejni prehod Sočerga sta ponovno odprta, so sporočili s prometnoinformacijskega centra.

Zaradi uničujočega požara pod kraškim robom, ki so ga po poročanju Radia Slovenija v vmesnem času že spravili pod nadzor, je bila nekaj časa zaprta cesta Črni Kal – Sočerga od Lukanov proti meji s Hrvaško. Tako cesta Črni Kal – Sočerga kot tudi mejni prehod Sočerga sta ponovno odprta.

Zaradi kosov pnevmatike na vozišču je oviran promet na primorski avtocesti na odseku Nanos – Senožeče proti Kopru. Zaradi okvare vozila je prav tako oviran promet na razcepu Nanos iz smeri Kopra proti Novi Goric. Na vipavski hitri cesti je med Ajdovščino in Selom proti Italiji oviran promet zaradi pnevmatike na vozišču.

Zaradi okvare vozila je na ljubljanski obvoznici pred razcepom Zadobrova zaprt vozni pas proti Štajerski.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje.

Na prometnoinformacijskem centru voznike prav tako opozarjajo, da je na cesti proti Krasu občasno večje število gasilskih vozil na nujni vožnji. “Prosimo voznike, da jim omogočijo čim lažji prehod,” so pozvali.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!