Ekskluzivne fotografije: David in Victoria Beckham na dopustu na Hrvaškem

Magazin 13. Jul 202208:31 > 09:02 0 komentarjev
David Beckham na Hrvaškem
Grgo Jelavic/PIXSELL

Britanski nogometaš in pevka, David in Victoria Beckham, sta obletnico poroke praznovala tudi na Hrvaškem. Obiskala sta luksuzno letovišče na enem od otokov pri Dubrovniku.

Britanski zvezdniški par, David in Victoria Beckham, sta 23. obletnico poroke proslavila z dopustom, med katerim sta obiskala tudi okolico Dubrovnika, poroča Dubrovački dnevnik.

Slavni par z družino letuje v luksuznem kompleksu Lopud 1483 na hrvaškem otoku Lopud, ki leži nedaleč od Dubrovnika. Tam sta praznovala tudi rojstni dan hčerke Harper. Pred letoviščem je opaziti tudi poostreno varovanje.

Victoria Beckham na Hrvaškem
Grgo Jelavic/PIXSELL

Za enodnevni najem razkošnega luksuznega kompleksa, v katerem lahko biva deset ljudi, je treba odšteti deset tisoč evrov, cena ene nočitve pa znaša približno 1.400 evrov, še poročajo hrvaški mediji.

David Beckham na Hrvaškem
Grgo Jelavic/PIXSELL

Letovišče je v zgradbi nekdanjega frančiškanskega samostana, ki ga je grofica Francesca von Habsburg prenovila, nato pa skupaj s cerkvijo, zvonikom in romanskim križnim hodnikom ustvarila kombinacijo muzeja, elegantnega butičnega hotela in duhovnega svetišča 21. stoletja.

Zvezdnika sta z družino že pred dnevi obiskala tudi restavracijo Bowa na sosednjem otoku Šipan. Kot je poročal Dubrovački dnevnik, je imel par pred obiskom poseben pogoj – brez fotografiranja.

Beckhamova sta pred Hrvaško obiskala tudi Pariz in Benetke.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!