Eva Longoria v prostem času prisega na modne trenirke

Magazin 05. Feb 202314:15
Eva Longoria
Profimedia

Hollywoodska igralka Eva Longoria je na rdečih preprogah vedno urejena od glave do peta, v prostem času pa najraje skoči v kaj čim bolj udobnega.

Eva Longoria je planetarno slavo dosegla, ko je zaigrala v seriji Razočarane gospodinje, ki so bile leta velik televizijski hit.

Na rdečih preprogah smo je navajeni gledati urejeno od glave do peta, s svojo eleganco pa vedno naredi velik vtis tako na publiko kot na modne kritike.

Po porodu je bila deležna kritik, da se je preveč zapustila in da bi morala bolj skrbeti za linijo, a se Eva na take kritike ni preveč ozirala, raje je sledila svoji poti in počasi pridobivala staro formo.

Eva Longoria
Profimedia

Danes se zdi srečnejša kot kdaj prej, uživa v materinstvu, zna pa si vzeti tudi čas zase, ko se odpravi na masažo, k frizerju ali s prijatelji na večerjo.

Nedavno so jo tako paparaci ujeli, ko je v Los Angelesu hitela k frizerju in bila pri tem zelo ležerno oblečena. Za to priložnost se je odločila obleči povsem belo modno kombinacijo.

Eva je nosila povsem belo trenirko, zraven je obula bele superge in pogled skrivala izza velikih črnih očal. Delovala je zelo sproščeno in obenem v trendu.

Eva Longoria
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.