Igralka in oblikovalka Ashley Olsen presenetila s skrivno poroko

Magazin 05. Jan 202313:26
Ashley Olsen
Profimedia

Modna oblikovalka in igralka se je poročila že decembra, in sicer z umetnikom Louisom Eisnerjem.

Skupaj s sestro dvojčico Mary Kate je Ashley Olsen veljala za otroško igralsko zvezdnico, saj sta obe igrali v tudi pri nas priljubljeni humoristični seriji Polna Hiša. Pozneje sta se obe lotili kariere v modnem svetu, kjer se je 36-letna Ashley uveljavila kot modna oblikovalka. Dvojčici imata še eno, mlajšo sestro, Elizabeth Olsen.

Ashley Olsen
Profimedia

Decembra je Ashley pripravila poroko, na kateri je bilo le nekaj povabljenih. Izvedelo se je še, da je par zabavo pripravil kar na svojem domu v Los Angelesu. Ashley in njen izbranec Louis Eisner, ki je tri leta mlajši od nje, sta se za poroko odločila po 6 letih zveze. Kot poroča Page Six, sta se poročila 28. decembra, na zasebni slovesnosti. Povabila sta okrog 50 ljudi, prijateljev in družinskih članov, obred pa je potekal v njuni hiši v soseski Bel-Air.

Ashley in Louis sta se začela dobivati leta 2017, svoje zveze pa nista obešala na velik zvon. V javnosti sta se na rdeči preprogi prvič skupaj pojavila lani septembra. Šlo je za posebno priložnost, za dobrodelni dogodek, ki ga je organiziral Louisov oče Eric, sicer odvetnik. Ashley se je očitno odločila, da se bo – kar zadeva poroko – zgledovala po mlajši sestri Elizabeth, ki je pred kratkim potrdila, da se je na skrivaj poročila. To se je zgodilo še pred pandemijo koronavirusa in o tem doslej ni govorila.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.