Biden pred množico padel s kolesa: “Ujelo se mi je stopalo” (VIDEO)

Svet 18. Jun 202219:41 2 komentarja

Ameriški predsednik Joe Biden je danes med kolesarjenjem v bližini svojega doma v zvezni državi Delaware padel s kolesa. Kot je pojasnil množici, ki je bila priča padcu, je izgubil ravnotežje, ko je poskusil izvleči stopalo iz zaponke na pedalu. Bela hiša je sporočila, da ni potreboval zdravniške pomoči.

Ameriški predsednik Joe Biden je skupaj s prvo damo ZDA Jill Biden kolesaril v državnem parku blizu svojega doma v obmorskem kraju Rehoboth, ko se je ustavil, da bi poklepetal z nekaj ljudmi. Pri tem je glede na objavljen posnetek padel, a se je nemudoma pobral.

“V redu sem,” je 79-letni predsednik zagotovil vsem zbranim. Kot je nato pojasnil, je izgubil ravnotežje, ko je poskusil izvleči stopalo iz zaponke na pedalu.

Tudi iz Bele hiše so po velikem zanimanju medijev sporočili, da ni bila potrebna nikakršna zdravniška obravnava. “Predsednik se veseli, da bo preostanek dneva preživel s svojo družino,” so dodali po poročanju tujih tiskovnih agencij.

Joe Biden na kolesu Joe Biden na kolesu
REUTERS/Elizabeth Frantz
Joe Biden na kolesu Joe Biden na kolesu
REUTERS/Elizabeth Frantz
Padec Joeja Bidna Padec Joeja Bidna
REUTERS/Elizabeth Frantz
Joe Biden na kolesu Joe Biden na kolesu
REUTERS/Elizabeth Frantz

Zdravje Bidna kot najstarejšega ameriškega predsednika doslej je predmet nenehne pozornosti, zlasti v luči pojavljanja vprašanj, ali se bo morebiti leta 2024 potegoval za drugi mandat, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje