Kaj dela pes, ko je sam doma: ko je videla posnetek, je ostala odprtih ust

Navdih 22. Feb 202408:13 3 komentarji
Foto: Zajem zaslona/Reddit

V mnogih domovih so psi več kot le hišni ljubljenčki – so člani družine. Pa ste se kdaj vprašali, kaj počnejo in kako se počutijo, ko so sami doma?

Naši štirinožni prijatelji so resnično sposobni spremeniti naš svet, če jim le omogočimo, da so del našega vsakdana in čutijo našo neizmerno ljubezen.

Dokaz za to je posnetek nadzorne kamere, ki je takoj postal viralen in je ganil srca številnih, piše Mirror.

Posnetek prikazuje psa, ki je očitno čutil osamljenost in tesnobo, ko je ostal sam doma. Namesto da bi uničeval pohištvo ali lajal brez razloga, je pes našel način, kako se potolažiti. Tako je vzel čevelj lastnice in zaspal ob njem, kar kaže, kako zelo jo pogreša, ko je ni ob njem.

Videoposnetek je bil objavljen na Redditu in je hitro postal viralen, ganil pa je številne ljudi, ki niso skoparili z besedami.

“To mi je zlomilo srce! Samo želi si, da je nekdo z njim,” je zapisal eden od uporabnikov. Drugi pa se je spraševal: “Bo lastnik sploh lahko še hodil v službo, ko je to videl?”

“To je to. Nikoli več ne bom pustil psa samega doma,” so pisali ljudje.

Mnogi lastniki psov so priča podobnim situacijam, veliko jih je namreč delilo podobne anekdote o tem, kaj počnejo njihovi hišni ljubljenčki, ko ostanejo sami. “Moj pes to počne ves čas z mojimi copati, ko grem ven. Če sem predolgo zunaj, gre in vzame še en copat. Ko pridem domov, ga najdem, da spi z njima,” je komentirala ena oseba, druga pa dodala: “Moj pes počne enako. To je precej smešno in nenavadno, a mi to samo pove, kako rad me ima. Psi so resnično zelo čustveno inteligentni.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje