Lepa Brena zaradi oboževalca prekinila koncert: “To počneš že dve uri”

Magazin 20. Feb 202410:27 2 komentarja
Lepa Brena
Foto: PROFIMEDIA

Lepi Breni je prekipelo, zato je prekinila koncert.

63-letna pevka Lepa Brena, ki je z glasbenim talentom osvojila srca številnih oboževalcev po svetu, je v izjemni 40-letni karieri dosegla številne uspehe.

Njeni koncerti so vedno razprodani, saj oboževalcem vsakič pričara nepozaben večer. Energična izvedba, čudovit glas in odlična scena ustvarjajo nepozabno izkušnjo za občinstvo. Lepa Brena je znana po tem, da na koncertih poka od energije, a očitno tudi njo občasno kaj spravi s tira.

Na spletu se je namreč pojavil posnetek z enega od koncertov, ki je hitro postal viralen. Prikazuje, kako je Brena v nekem trenutku prekinila koncert zaradi oboževalca, ki ji je po SMS-sporočilu na mobilnem telefonu skušal sporočiti, katero pesem naj zapoje.

@estradne.istineLepa Brena malo popizdila i napala obozavatelja Ali je Kraljica i dalje♬ original sound – estradne istine

“Ne vidim. Dve uri že držiš telefon, ampak kako lahko pričakuješ, da vidim, kaj piše na telefonu? Nisi edini, ki ima v roki telefon, kako lahko pričakuješ kaj takega? Ne izpolnjujem želja in čestitk, delam, koncert imam,” mu je sporočila.

Lepa Brena bo sicer decembra nastopila v zagrebški Areni. Trije koncerti so že razprodani, napovedala pa je še četrtega. Ker so njeni oboževalci vstopnice za prve tri koncerte razgrabili, bo verjetno tudi četrti kmalu razprodan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje