Mehanik razkril, katerega avtomobila nikoli ne bi kupil

Magazin 04. Maj 202408:11 15 komentarjev
Avtomobili različnih barv
Foto: PROFIMEDIA

Nakup avtomobila je razburljiva, a tudi stresna izkušnja. Mehanik Victor Shack je sledilcem na TikToku razkril, katerega avta ne bi nikoli kupil. Dodal je, da je to vozilo "kup smeti".

Mehanik Victor Shack nikomur ne bi priporočal nakupa nissana. Na videoposnetku prikazuje avtomobil Nissan Rogue 2.5, ki je bil izdelan 2019. Povedal je, da ga je k snemanju spodbudil alternator.

Izpostavil je, da v tem avtu ni mogoče ničesar popraviti, ne da bi ga razstavili. Nekaterih delov po njegovih besedah ni mogoče odviti ali popravljati zaradi utesnjene postavitve motorja. “Ta avto je hec, kup smeti,” je povedal.

Prepričan je, da Nissan namerno izdeluje slabša vozila, da bi kupce spodbudil k nakupu električnih vozil. “Vso srečo pri servisih. Pokvaril se bo takoj, ko boste zapustili prodajalno,” je še rekel Shack. Voznikom pa je predlagal, naj raje kupijo avto znamke Toyota, ki da jih ne bo pustila na cedilu.

V komentarjih je kar nekaj voznikov izrazilo svoje nezadovoljstvo z Nissanovimi vozili. Med njimi je bil tudi zaposleni v prodajnem salonu te avtomobilske znamke. Razkril je, da menjalnike menjajo tako pogosto kot spodnje perilo – vsak dan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje