Natakarica postregla žensko, ki je bila slabe volje: sledilo je presenečenje

Magazin 03. Maj 202411:31 9 komentarjev
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Natakarica v Starbucksu je delila svoje srečanje s stranko, srce parajoča zgodba pa je hitro postala viralna.

Uporabnica TikToka Courtney, ki je honorarno zaposlena v Starbucksu, je v viralnem videu povedala, kaj se ji je zgodilo v službi. Gesta popolne neznanke jo je ganila do solz, piše New York Post.

Courtney je pojasnila, da dela v dveh službah, v Starbucksu pa je zaposlena s krajšim delovnim časom. Nekega jutra je opazila stranko, ki je bila slabe volje, zato se je odločila, da ji nariše nasmeh na obraz – kar je tudi storila. Prijazno jo je postregla in ji s tem očitno zelo polepšala dan. Preprosta prijaznost je bila povrnjena z neverjetno gesto. Nekaj trenutkov pozneje je namreč ta stranka vodji lokala predala kuverto z 200 dolarji (približno 187 evrov) napitnine in mu dejala, da je to napitnina za Courtney. V kuverti se je skrivalo tudi ganljivo sporočilo.

Sporočilo jo je ganilo do solz

“Zaradi službe veliko potujem. To običajno pomeni, da grem spat pozno zvečer in se zbudim zelo zgodaj zjutraj. Tukaj sem že dva dni in do zdaj ste bili edina oseba, ki je bila resnično prijazna. Bili ste prvi obraz, ki sem ga videla danes zjutraj, in resnično ste mi polepšali dan,” je pisalo v uvodu sporočila.

“Prepričana sem, da ste izčrpani od življenja, kajne? Vsi smo. Vendar si zaslužite vedeti, da ste nekomu danes polepšali dan samo s tem, da ste bili prijazni. Stavim tudi, da imate odličen smisel za humor. Kdo tega ne ceni? Želim vam lep dan. Jaz ga bom imela po vaši zaslugi. Privoščite si nekaj lepega. Zaslužite si. Delajte dobro na tem svetu in dobro se vam bo vrnilo,” se je glasilo sporočilo, ki je natakarico spravilo v jok.

Prvi materinski dan brez mame

Courtney je pojasnila, da bo to njen prvi materinski dan brez mame, ki je umrla junija lani (v ZDA materinski dan letos obeležujejo 12. maja). Zahvaljujoč izjemno prijaznemu dejanju neznane ženske je Courtney lahko kupila žaro za posmrtne ostanke mame, ki si je prej ni mogla privoščiti.

Z globoko hvaležnostjo je izrazila svojo zahvalo neznanki in prosila svoje sledilce, naj ji pomagajo najti način, kako se povezati z njo. “Upam, da boste to videli in vedite, da ste naredili nekaj, česar ne bom nikoli pozabila,” je povedala v videu, ki si ga je ogledalo že več kot 3,3 milijona ljudi.

Žensko, ki ji je podarila velikodušno napitnino, še vedno išče

Pod videom se je takoj vsul plaz navdušenih komentarjev. “Na TikToku sem že štiri leta. In to je, roko na srce, najlepši in najbolj ganljiv video, kar sem jih kdaj videl. Solze mi tečejo po obrazu. Res čudovito,” je zapisal eden od uporabnikov, drugi pa je dodal: “Sicer nisem ravno duhovno naravnan, ampak verjamem v znake. Tvoja mama je zagotovo ponosna nate.”

“Je angel, ki ga je poslala tvoja mama. To je zelo lepa zgodba. Vem, kako pomembno je, da jo pripelješ domov,“ je zapisal tretji, medtem ko je četrti izpostavil: “Najbolj prijazni ljudje, ki vsem drugim polepšajo dan, sami bijejo največje bitke: Hvala, ker si to delila s svetom.”

V naslednjem posnetku je Courtney razkrila, da še vedno ni našla velikodušne ženske, ki se ji želi iz srca zahvaliti, vendar še vedno upa, da bo to nekoč lahko storila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje