Oglasila se je žena Miše Kovača

Magazin 28. Nov 202109:55 > 20:26 9 komentarjev
Mišo in Lidija Kovač
PIXSELL

Lidija Kovač, soproga legendarnega hrvaškega pevca Miše Kovača, se je oboževalcem zahvalila za skrb.

Zdravstveno stanje legendarnega hrvaškega pevca Miše Kovača je v zadnjih dneh polnilo hrvaške medije. V sredo zvečer so ga namreč hospitalizirali, saj je imel dva dni visoko temperaturo, ponj pa je prišlo reševalno vozilo, kar je seveda vzbudilo pozornost. Test za covid-19 je bil negativen. Hrvaški mediji so pisali, da ima hujšo obliko pljučnice, a zdaj se je oglasila njegova soproga, ki je oboževalcem poslala pomirjujoče sporočilo.

Lidija Kovač je za portal Dalmacija danas pojasnila, da so pevca res sprejeli zaradi suma, da ima pljučnico, a zdaj so ugotovili, da vendarle ni tako hudo. “Počuti se dobro, po terapiji z antibiotiki ga bodo poslali domov,” je povedala. Podrobneje o njegovem zdravstvenem stanju ni govorila. Zahvalila se je vsem za skrb, hkrati pa oboževalcem sporočila, da pevcu veliko pomeni, da so dobro sprejeli pesem, ki jo je naredil za Hajduk.

Mišo je bil nazadnje v bolnišnici oktobra, ko je bil prav tako na oddelku za pljučne bolezni v Splitu. Opomogel si je in kmalu zatem prišel na stadion Poljud, kjer si je ogledal tekmo med Hrvaško in Rusijo. Oboževalci so skandirali in prepevali, Kovač pa jih je pozdravil z dvignjenimi rokami. Fotografijo je takrat na družbenih omrežjih eden od oboževalcev pospremil s komentarjem: “Slika, bolj dragocena kot Mona Lisa”.

Mišo Kovač
Sanjin Strukic/PIXSELL

PREBERITE ŠE:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje