Severina veselo novico delila v objemu moškega

Magazin 09. Nov 202118:15 > 10. Nov 2021 10:48 0 komentarjev
Severina
Instagram/Severina

Pevka Severina je te dni končala snemanje novega studijskega albuma. Mejnik v svoji bogati glasbeni karieri je pevka proslavila v domačem Splitu, s tem pa tudi izpolnila obljubo, ki jo je dala oboževalcem. Trenutke z zabave je delila na Instagramu, širšo javnost pa je pritegnila predvsem fotografija, na kateri se objema z moškim.

Severina
Severina/Instagram

Hrvaška pevka Severina je končala snemanje težko pričakovanega studijskega albuma, zaključek snemanja pa je proslavila v rodnem Splitu. Utrinke z zabave je pevka nato delila tudi s svojimi oboževalci na Instagramu, na katerem ji sledi več kot 1,3 milijona sledilcev. Kot je zapisala, je konec snemanja proslavila v Splitu in dodala, da se kot po navadi “vse konča z jagnjetino”.

A bolj kot bogato obloženo mizo z raznimi specialitetami je širšo javnost pritegnila fotografija, na kateri je Severina nasmejana v objemu moškega, za katerega mediji ugibajo, da je njen novi partner. Že dlje časa se namreč šušlja, da je pevka po ločitvi s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem že našla novo ljubezen. To naj bi bil njen producent, 40-letni Filip Matelić, tudi magister klavirja, ki skupaj z Milošem Roganovićem stoji za producentsko hišo FM Play.

Severina novice o partnerski zvezi z Matelićem ni javno potrdila ali zanikala, sta se pa že večkrat skupaj pojavila na dogodkih. Tako Severina kot Matelić redno objavljata skupne fotografije na družbenih omrežjih. Njuno sodelovanje sega že v leto 2010.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!