FOTO: Kakšno bo luksuzno hrvaško letovišče, kjer bo restavracijo odprla Ana Roš

Svet 22. Maj 202219:17 2 komentarja
Petram Resort & Residences

V Savudriji na Hrvaškem bo turiste kmalu pričakalo luksuzno letovišče Petram Resort & Residences. Ponudilo bo 252 luksuznih nastanitev, neskončni bazen ter številne restavracije. Kako bo videti letovišče, kjer bo restavracijo odprla tudi Ana Roš?

Kot smo že poročali, bo v savudrijskem luksuznem letovišču restavracijo odprla slovenska kuharska mojstrica Ana Roš. Petram Resort & Residences bo prve turiste sprejel konec letošnjega poletja, ko naj bi se zaključila dela.

Letovišče bo gostom ponudilo številne storitve. Do plaže jih bodo peljali brezplačni električni avtomobili, tudi polnilnice za druga električna vozila bodo na voljo. Obiskovalci bodo lahko aktivni: v ponudbi letovišča so predvidena igrišča za golf, tenis, nogomet, košarko ter steza za treking.

Petram Resort & Residences
Petram Resort & Residences
Petram Resort & Residences
Petram Resort & Residences

Zelo atraktiven bo drugi najdaljši “neskončen” bazen na svetu, ki bo postavljen na strehi hotela. Dolg bo 105 metrov, ponudil pa naj bi razgled na Piran, Trst in Dolomite. Prav ob tem bazenu naj bi svojo restavracijo odprla Ana Roš, ki obljublja “sproščen kuharski pristop s temelji na istrskih sestavinah”.

Petram Resort & Residences

V resortu bo 252 nastanitev treh vrst. V kompleksu bodo obiskovalcem ponudili hotel s 179 apartmaji. Teh bo več vrst, imeli pa bodo eno, dve ali tri spalnice. Na spletni strani obljubljajo sodobne in odprte apartmaje z zagotovljeno najvišjo stopnjo zasebnosti.

Petram Resort & Residences
Petram Resort & Residences
Petram Resort & Residences

V sklopu resorta bo na voljo tudi 55 sodobnih vil s tremi različnimi zasnovami. Dvanajst vil bo na strehi imelo tudi “neskončen” bazen. V ponudbi bo tudi 18 stanovanj v treh objektih. Vsak objekt bo trinadstropen in bo vključeval šest stanovanj. Vsaki stavbi bo pripadlo devet parkirnih mest.

Petram Resort & Residences

Investitor projekta je istrsko podjetje Čista voda projekt, d. o. o., projekt Petram Resort & Residences pa se izvaja v sodelovanju z znanima in investitorjema MK Group in Aleksandar Group, so zapisali na spletni strani.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje