Razočarana je bila nad zmenki, zato je sprejela nepričakovano odločitev

Magazin 07. Maj 202409:24 3 komentarji
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Dokaz, da je ljubezen vredna tveganja.

Celeste Hartley, prebivalka Brixtona v južnem Londonu, je bila tako razočarana nad zmenki v mestu, da se je odločila, da bo odletela v Španijo, da bi se lahko srečala z moškim, s katerim se je ujela na spletni aplikaciji za zmenke.

Po romantičnem vikendu z 28-letnikom iz Malage zdaj pravi, da je ponovno vzpostavila upanje v človeštvo, piše Daily Mail.

Hartley je svojo izkušnjo dokumentirala na TikToku. “Ko so zmenki v Londonu tako slabi, da moraš iti v tujino,” je zapisala pod videom z letališča, ki je do zdaj zbral že 235.000 ogledov.

Foto: Zajem zaslona/TikTok

“Ne glede na to, kaj se bo še zgodilo med nama, je bilo vredno, a do zdaj vse poteka tako, kot mora,” se je pohvalila spletnim sledilcem.

V naslednji objavi pa je dogodivščino okronala z zbirko fotografij z nepozabnega oddiha. Med drugim sta se spontano odločila za obisk salona, kjer sta si oba naredila tetovažo, uživala v raziskovanju znamenitosti ter se razvajala z dobro hrano.

Hartley je razkrila, da sta se s Špancem takoj ujela, zato se je odločila, da ga bo obiskala, saj ga je želela spoznati v živo.

“Videla sem ga na aplikaciji za zmenke, vendar mi ni bil všeč. Potem pa mi je poslal smešno sporočilo in hitro se je razvila debata med nama,” je povedala in razkrila, da ni varčeval z vprašanji, saj ga je zanimalo vse, kar je bilo v povezavi z njo.

“Odločila sva se, da se bova srečala v Malagi, ki je nekako blizu njegovega kraja bivanja,” je povedala in priznala, da je sama zelo romantična duša.

“Bila sem zelo živčna, a tudi vznemirjena. Nagnjena sem k temu, da vse preveč romantiziram. V glavi si začnem ustvarjati določeno predstavo o osebi, pričakovanja so velika,” je priznala in opisala, kako je potekalo njuno srečanje.

“Pričakal me je na letališču, to pa je bila tudi najbolj nadrealistična izkušnja v življenju. Vikend sva preživela skupaj, se samo sprehajala in klepetala. To zagotovo ni bilo najbolj običajno. Zelo se je potrudil, da sem se počutila nadvse prijetno. Poravnal je vse stroške, nič mi ni dovolil, da bi plačala,” je povedala in dodala, da je spoznala, kaj je v življenju res pomembno.

“Delati vznemirljive stvari in tvegati. To je tisto, kar šteje,” je povedala.

Čeprav je bila samska že nekaj časa in je bila razočarana nad površinskostjo zmenkov v Londonu, je njeno potovanje v Španijo razkrilo, da se resnična ljubezen lahko pojavi na najbolj nepričakovanih mestih.

“Preprosto mi je bilo vsega dovolj. Prehodila sem težke faze in se popolnoma izčrpala. Iskanje nekoga, ki bi delil moje vrednote, je bilo težavno. S široko dostopnimi aplikacijami za zmenke ljudje bežijo v sanje o popolnosti, kar vodi v površnost. V Londonu je skoraj nemogoče najti nekoga, ki bi bil resnično iskren o svojih željah in vrednotah. Zato je težko zaupati in najti nekoga, ki bi bil zainteresiran za nekaj resnega,” je razočarana nad današnjo realnostjo.

Dejala je, da je vesela, ker je stopila iz cone udobja in poletela v Španijo, in upa, da je tam resnično našla ljubezen svojega življenja. Uporabniki so pohvalili njen pogum in jo spodbujali, naj nadaljuje svojo pustolovščino.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje