Se še spomnite vohuna Austina Powersa? Tako je igralec videti danes (FOTO)

Magazin 16. Maj 202417:05 0 komentarjev
Austin Powers
Foto: PROFIMEDIA

Se še spomnite igralca, ki je upodobil vohuna v satiričnih komedijah Austin Powers? Kako je videti danes?

Kanadski igralec in zvezdnik filmov o vohunu Austinu Powersu Mike Myers se je po dolgem času spet pojavil v javnosti. Konec aprila se je namreč udeležil 49. podelitve nagrad Ameriškega filmskega inštituta (AFI), kjer je prejel nagrado za življenjsko delo. 60-letni igralec je za to priložnost oblekel elegantno obleko, od časov svoje največje slave pa se je precej spremenil, zato ga veliko oboževalcev ni prepoznalo, piše Dnevnik.hr.

Igralec se ob tem še redkokdaj pojavi na velikem platnu. Nazadnje je igral v glasbeni drami Bohemian Rhapsody iz leta 2018, kjer je upodobil izvršnega direktorja založbe EMI Raya Fosterja, pa v filmu Amsterdam iz leta 2022, v katerem igrajo tudi Christian Bale, Margot Robbie, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro in Rami Malek.

Mike Myers
Foto: PROFIMEDIA

V zadnjih letih so postale vse glasnejše govorice o četrtem nadaljevanju o vohunu Austin Powers. Režiser Jay Roach, ki je režiral prve tri dele, je po poročanju Dnevnika.hr dejal, da se z igralcem o tem pogovarjata. Myers pa je pred dvema letoma v intervjuju za SiriusXM povedal, da bi z veseljem posnel še četrti del. “Ne morem ne potrditi ne zanikati obstoja takšnega projekta,” je dejal skrivnostno.

Myers pa ni le znan po filmih o Austinu Powersu, temveč tudi po animiranem filmu Shrek, kjer je posodil glas glavnemu liku – samotarskemu grdobcu (ogru) Shreku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!