Umrl priljubljeni igralec britanske humoristične serije Pisarna

Magazin 21. Feb 202411:47 0 komentarjev
Ewen MacIntosh
Foto: Zajem zaslona/YouTube

Umrl je igralec in komik Ewen MacIntosh, najbolj znan po vlogi Keitha v britanski humoristični seriji Pisarna (The Office). Star je bil 50 let.

Umrl je Ewen MacIntosh. Javnost si ga je najbolj zapomnila po vlogi Keitha v britanski televizijski seriji Pisarna (The Office), piše britanski Mirror.

Žalostno novico je na družbenih omrežjih sporočila družba JustRight Management. “Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl naš ljubljeni komični virtuoz Ewen MacIntosh,” so zapisali.

Na družbenem omrežju X pa se mu je poklonil tudi zvezdnik in ustvarjalec serije Pisarna Ricky Gervais. “Izjemno žalostna novica. Umrl je zelo zabaven in priljubljen Ewen Macintosh, ki ga mnogi poznajo kot ‘Velikega Keitha’ iz serije Pisarna,” je zapisal pod njegovo fotografijo.

Tudi oboževalci serije Pisarna se na družbenih omrežjih poslavljajo od priljubljenega igralca. “Zelo žalostna novica o smrti Ewena MacIntosha,” je zapisal eden od oboževalcev. “Vedno se ga bomo spominjali predvsem kot odličnega človeka, pa tudi kot ključnega člana največje britanske komedije vseh časov. Odlična zapuščina, ki jo je zapustil,” pa je zapisal drugi, medtem ko se je tretji strinjal, da bo “Ewen MacIntosh za vedno ostal legenda”.

Vzrok njegove smrti za zdaj še ni znan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!