V garaži ga je pričakalo ‘presenečenje’: “Česa takega nisem še nikoli videl”

Magazin 22. Feb 202411:41 0 komentarjev
Vrata
Foto: PROFIMEDIA

Ko je stopil v garažo, ga je pričakal neverjeten prizor, ki ga ni pričakoval niti v najbolj divjih sanjah.

Moški iz Brisbana v Avstraliji je delil nenavadno zgodbo. Ko je stopil v garažo, ga je čakalo presenečenje.

Namesto običajnega razgleda na orodje, kolesa in stvari, ki jih ljudje hranijo v garažah, ga je pozdravil nenavadno velik piton. Še bolj presenetljivo pa je bilo, da je kača očitno pojedla nekaj res velikega, počitek po ‘obilnem kosilu’ pa si je privoščila kar v njegovi garaži.

Ponjo je prišla ekipa lovcev na kače iz Avstralije Sunshine Coast Snake Catchers 24/7. Najprej so jo fotografirali, nato pa fotografijo delili na družbenih omrežjih.

Svoje spletne sledilce so vprašali, ali vedo, kaj je kača pojedla. Sami menijo, da si je privoščila oposuma, spletni sledilci pa so še nekoliko razširili predloge.

“Videti je bolj kot pes, koza ali majhen prašič”, “To je neverjetno”, “Še nikoli nisem videl česa takega”, “Če bi sam naletel na tak prizor v garaži, bi me kap,” je le nekaj od številnih komentarjev, s katerimi so ljudje izražali svoje začudenje.

“V tem letnem času kače iščejo hrano – veliko hrane,” so še zapisali lovilci. Ne glede na to, kaj je bilo v prebavnem traktu kače, je to zagotovo začasno potešilo njeno lakoto.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!