Za “gladiatorja” Russella Crowa izpraznili Sikstinsko kapelo

Magazin 19. Jul 202217:10 > 17:18 0 komentarjev
russell crowe, italija
PROFIMEDIA

Igralec Russell Crowe se z družino mudi na počitnicah v Italiji. Družina Crowe si je tam ogledala najbolj priljubljene turistične znamenitosti, jim pa pri obisku Sikstinske kapele ni bilo treba zelo dolgo čakati v vrsti. "Gladiator" je namreč prejel ključe kapele in si veličastne umetnine ogledal v popolni tišini.

Avstralski igralec Russell Crowe je verjetno najbolj znan po svoji upodobitvi gladiatorja Maximusa v istoimenskem filmu iz leta 2000.

Crowe je za to vlogo prejel oskarja za najboljšo glavno moško vlogo, prihodki od filma pa znašajo skoraj 450 milijonov evrov.

Crowe se je sedaj odločil obiskati svoje staro “delovno mesto”. Z družino so se namreč odpravili na počitnice v Italijo. Glede na objave na svojem družbenem omrežju je igralec s partnerko in njunima dvema sinovoma obiskal večino najbolj znamenitih rimskih lokacij: rimski Panteon, vodnjak Trevi, vatikanski muzej, Kolosej in Sikstinsko kapelo.

“Otroke sem peljal v svojo staro pisarno,” je zapisal ob fotografiji iz Koloseja, ki jo je objavil na Twitterju.

V torek pa si je Crowe ogledal tudi znamenito Sikstinsko kapelo. Običajno nabito polna turistična atrakcija je na njegovih fotografijah popolnoma prazna, saj so mu vatikanske oblasti dovolile samostojen obisk.

“Ne vem, če na svetu obstaja bolj poseben privilegij, kot držati ključe Sikstinske kapele in izkusiti njeno veličino v tišini. Tako sem hvaležen,” je zapisal in v italijanščini pripisal še: “Rimu na uslugo”.

Ob fotografijah se je pojavilo več komentarjev o tem, da je fotografiranje v Sikstinski kapeli strogo prepovedano, saj lahko svetloba bliskavice poškoduje umetnine. Več komentarjev je sicer pozitivnih; nekateri Italijani Crowa v šali pozivajo celo k temu, naj kandidira za župana Rima.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!