Proteini.si v roke zasebnega naložbenega sklada

Gospodarstvo 06. Dec 202107:35 > 11:34 0 komentarjev
Proteini.si
Profimedia

Trije družbeniki podjetja Proteini.si, poznanega po prodajanju prehranskih dodatkov, so družbo Rolnet, ki vodi spletno trgovino in fizične prodajalne, prodali zasebnemu naložbenemu skladu Generali GEF. Dozdajšnji lastniki se po prodaji umikajo, poročajo Finance.

Družbeniki spletnega prodajalca športne prehrane in prehranskih dodatkov Proteini.si – Dejan Omerzel, Andraž Zupan in Adis Langić – so družbo Rolnet, ki upravlja tako spletno trgovino kot fizične, prodali. Kupec je zasebni naložbeni sklad Generali GEF, poročajo Finance.

Po prenosu lastništva, za katerega upajo, da se bo zgodil do konca leta, se vsi trije družbeniki umikajo. Kakšna je vrednost transakcije, za Finance niso želeli razkriti ne v skladu ne v družbi Rolnet.

Proteini.si imajo po Sloveniji glede na njihovo spletno stran že 12 franšiz, in sicer po dve v Mariboru in Ljubljani, po eno pa v Murski Soboti, Velenju, Celju, Novem mestu, Kopru, Novi Gorici, Kranju in na Bledu. Njihove izdelke je mogoče dobiti tudi v 56 fitnesih po državi. Prisotni so tudi na Balkanu, in sicer v Srbiji, Črni gori, BiH in na Hrvaškem. Na voljo so ne samo prehranski dodatki in športna prehrana, temveč tudi oblačila in druga oprema za vadbo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!