3 načini zlaganja kavbojk, ki vam bodo prihranili prostor v omari

Magazin 29. Mar 202216:15
zlaganje džinsa
Foto: Profimedia

Obožujete džins hlače in vam v garderobni omari zato primanjkuje prostora? S temi enostavnimi triki za zlaganje bo vaša omara lahko ponovno zadihala.

Džins je klasika, ki nikoli ne bo šla iz mode, in če ste morda med tistimi, ki imajo lepo število kavbojk, potem dobro veste, da zavzamejo kar nekaj prostora. Ne glede na to, ali jih imate obešene na obešalnikih ali zložene na policah omare ali celo v predalih komode, zaradi debeline materiala postanejo kar obsežen zalogaj. Toda po mnenju strokovnjakinje za organizacijo obstajajo različne tehnike zlaganja, ki zagotavljajo večjo učinkovitost in ne zavzamejo dragocenega prostora po nepotrebnem.

zlaganje džinsa
Profimedia

Tokrat smo izbrskali kar tri različne načine zlaganja kavbojk – glede na to, kje jih imate običajno pospravljene. V spodnjem videu si lahko ogledate, na kakšen način lahko prihranite prostor na polici, v predalniku ali kjerkoli imate po navadi pospravljene svoje kavbojke.

Če imate kavbojke shranjene na polici v garderobni omari, jih začnite zlagati tako, da jih najprej prepognete na polovico od noge do pasu – to se naredi na obeh straneh. Nato jih prepognite še na drugo polovico in zaprite, kot bi zaprli knjigo.

Če gre za globok predal, je metoda nekoliko drugačna – kavbojke položite na podlago, prepognite eno stran čez drugo in pri tem v notranjost hlač zavijte še morebitni dodatni material okoli predela zadnjice. Nato jih preprosto ponovno zložite in uporabite odprt prostor v pasu, da vanj pospravite spodnjo polovico kavbojk.

zlaganje kavbojk
Profimedia

Za manjše prostore je odličen tretji trik. Vse, kar morate storiti, je, da prepognete in zvijete vsako hlačnico in ju na koncu zataknete v pas ter nato še prepognete na dvoje. Rezultat so resnično kompaktno zložene kavbojke.

Glede na množične odzive po družbenih omrežjih je ta način zlaganja kavbojk res učinkovit in vam bo prihranil veliko prostora v garderobni omari.

zlaganje kavbojk
Profimedia

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Komentari

Vaš komentar