3 znamenja, ki bodo močno čutila polno luno

Magazin 09. Sep 202207:00
Polna luna
Foto: PROFIMEDIA

Ugotovite, ali ste eno od horoskopskih znamenj, na katere bo septembrska polna luna najmočneje vplivala. 

Septembrska polna luna se imenuje tudi žetvena luna, saj je to polna luna, ki je najbližje jesenskemu enakonočju. Korakamo v novo sezono. To je odličen čas, da zakopljete bojno sekiro, sprostite negativnost in se veselite novega poglavja, ki je pred vami.

“V dneh pred polno luno imamo zagotovo nekaj frustrirajočih vidikov v kozmosu, vendar bo ta polna luna hkrati tudi omehčala in pomirila nekatere napetosti ali stiske,” pravi astrolog Ryan Marquardt za Bustle.

Ta polna luna nosi občutljivo energijo znamenja rib, zraven pa se vmešava še retrogradni Merkur in povzroča kaos. Spodbuja nas, da upočasnimo, razmislimo in ocenimo svoje odnose, namesto da prehitro ukrepamo. Če ste med to polno luno torej razstreseni, si vzemite odmor.

Poglejmo si, kdo jo lahko najmočneje občuti?

DVOJČKA

Morda se zdi, da ste pod pritiskom, da naredite dober vtis na druge. Zdaj lahko spremenite nekaj v povezavi s svojo službo in kariero. Energija rib pogosto zamegli resničnost in vzbudi domišljijo, zato se lahko zdaj naučite opustiti iluzije ali pričakovanja drugih, ko gre za vaš ugled. Ta mesec je za vas čas, poln akcije, in dvojčki se boste počutili prisiljene, da naredite določene pomembne premike v življenju, vendar polna luna morda ni najboljši čas za to. Zdaj je vaš cilj, da se čim bolj umirite in počutite udobno in varno, čas za večje korake bo prišel kmalu.

DEVICA

Polna luna v ribah vpliva na vaše odnose. Morda boste ugotovili, da se v vašem življenju na neki način pojavljajo nekdanji romantični odnosi ali prijateljstva, ki naj bi bila del preteklosti. Morda boste imeli lep preizkus, da vidite, kako daleč ste prišli v zadnjem času v razvijanju bolj zdravih odnosov. Ta lunacija vas spodbuja, da opustite toge argumente, ki vam preprečujejo, da bi stvari popravili in šli naprej. Verjetno bo prišlo do zmede glede tega, kdo je – in kdo ni – zaupanja vreden. Toda kmalu sledi pomembno spoznanje.

RIBI

Čaka vas veliko dela v odnosih in v odnosu do samega sebe. Ta polna luna sije na vaš občutek samega sebe, toda ko sta sonce in Venera – planet ljubezni – oba nameščena v vaši hiši odnosov, je čas za posvečanje lastnim odnosom. Vaša čustva so lahko burna, in zato se boste počutili veliko bolj občutljivi kot običajno. Vemo pa, da ste tako ali tako že eno najbolj čustveno ranljivih znamenj. Pustite občutkom, da se pojavijo, vendar prevzemite odgovornost za to, kako se počutite, in se potrudite, da ne ponovite negativnih vzorcev v odnosih, ki ste se jim morda v preteklosti prepuščali.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.