8 najbolj nepričakovanih zvezdniških parov letošnjega leta

Magazin 10. Sep 202117:30
ljubezen
Profimedia

Če so nas zvezde leta 2021 naučile kaj o ljubezenskih odnosih, je to dejstvo, da je vse mogoče.

Ni dvoma, da sta bili zadnji dve leti v svetu slavnih izjemno zanimivi. Medtem ko so se dogajale nepričakovane stvari, smo vsemu sledili od doma, ”prilepljeni” na zaslon. Seveda so najboljši in najbolj zanimivi pari tisti, ki so bili najbolj nepričakovani. Ne glede na to, ali gre za oživitev ljubezenske zveze, kot sta to storila J.Lo in Ben Affleck 17 let po razhodu, ali za ponovno srečanje Kourtney Kardashian in Travisa Barkerja v času, ko bi lahko prisegli, da se bo za vedno vrnila k Scottu Disicku. Skratka, večkrat smo ostali brez besed in zdi se, da imajo naključno povezani pari zelo močno povezavo – ne glede na to, kaj si javnost misli o tem.

To je 8 najbolj nepričakovanih parov leta 2021!

1. Olivia Wilde in Harry Styles

Zbližala sta se na snemanju filma Don’t Worry, Darling, in prijateljstvo je prešlo v ljubezensko razmerje, potem ko se je januarja 2021 Olivia razšla s prejšnjim partnerjem, Jasonom Sudeikisom.

Olivia Wilde in Harry Styles
Profimedia

2. Megan Fox in Machine Gun Kelly

Po ločitvi od Briana Austina Greena je bilo jasno, da se je Megan zaljubila v Kellyja. V prvem intervjuju sta se spomnila srečanja na snemanju filma. Pojasnila je, da sta astrološko povezana in da čuti, da je to njena sorodna duša.

Megan Fox in Machine Gun Kelly
Profimedia

3. Kourtney Kardashian in Travis Barker

Potem ko sta bila leta prijatelja, je odnos Kourtney in Travisa prerasel v nekaj več. Par je svoje razmerje objavil na Instagramu in od takrat ne prenehata deliti javnih objemov in poljubov, kamorkoli gresta.

Kourtney Kardashian in Travis Barker
Profimedia

4. Phoebe Dynevor in Pete Davidson

Phoebe in Pete sta se začela zabavati, ko sta se spoznala v New Yorku. Medtem ko so ju marca opazili, kako sta se držala za roke, je bilo aprila uradno potrjeno, da sta skupaj, že junija pa sta si v Wimbledonu javno izmenjevala nežnosti. A kot sta hitro začela, sta avanturo tudi že končala.

Phoebe Dynevor in Pete Davidson
Profimedia

5. Jennifer Lopez in Ben Affleck

Kaj reči o tem paru, ne da bi bilo že povedano? Počakajmo, da vidimo, kakšen bo njun naslednji korak in ali se bosta po dveh desetletjih poznanstva in ljubezni J.Lo in Ben Affleck ustalila v odnosu.

Jennifer Lopez in Ben Affleck
Profimedia

6. Rita Ora in Taika Waititi

Že mesece krožijo govorice, da sta skupaj, kar so potrdile tudi uradne objave Rite Ore na Instagramu. Čeprav je on 16 let starejši od pevke, se zdi, da se odlično razumeta.

Rita Ora in Taika Waititi
Profimedia

7. Zoë Kravitz in Channing Tatum

Čeprav par še ni uraden, se šušlja, da se je rodila nova romanca.

Zoë Kravitz in Channing Tatum
Profimedia

8. Rihanna in ASAP Rocky

Najslajše za konec! Po letih druženja je ta par v zvezi in prvič po Rihanninem razhodu s Chrisom Brownom mislimo, da je to to. Poleg nalezljive kemije med njima pa smo lahko navdušeni tudi nad njunimi stajlingi.

Rihanna in ASAP Rocky
Profimedia