Adam Levine po bližnjemu srečanju z oboževalko: Ustrašil sem se

Magazin 29. Okt 202112:30 > 12:33 0 komentarjev
Adam Levine, Maroon 5
Profimedia

Po spletu je zakrožil posnetek, na katerem je oboževalka med nastopom Maroon 5 skočila na oder in pevca Adama Levina prijela za roko. A več prahu kot dogodek sam je dvignil njegov odziv ...

42-letni popzvezdnik namreč dekleta, ki ga je želelo objeti, ni prijazno odslovil, ampak je, potem ko so jo z odra v dvorani Hollywood Bowl odpeljali varnostniki, s kretnjo izrazil ogorčenje in gnus.

Kot je videti s posnetka Luisa Peñaloze, objavljenega na TikToku, ki je doslej nabral že na milijone ogledov, je Levine siknil še kletvico, nato pa nadaljeval z nastopom in izvedbo uspešnice Sunday Morning.

@luispenaloza9525

Adam Levine was a whole mood yesterday? #Fyp #ForYou #Maroon5 #AdamLevine #Hollywood #HollywoodBowl

♬ Sunday Morning – Maroon 5

Njegova reakcija na dogodek, zabeležen na TikToku, je številne oboževalce razjezila, pravijo, da bi moral biti bolj ponižen do oboževalcev in hvaležen tistim, ki mu pravzaprav dajejo kruh.

Spet drugi njegovega odziva niso obsodili, bili so razumevajoči predvsem zato, ker naj bi bilo še zlasti v dobi pandemije, pa tudi sicer, dotikanje neznancev preprosto neprimerno. Očitke so namenili varnostni službi, ki naj več kot očitno ne bi dobro opravila svojega dela.

Po dogodku se je Levine odzval z objavo zgodbe na Instagramu, v kateri je pojasnil: “Vedno sem imel rad naše oboževalce, jih spoštoval in častil. Brez njih ne bi imel službe. To ponavljam ves čas.”

In nadaljeval: “Samo ko pomislim, da bi kdo verjel, da imam oboževalce za manjvredne, se mi obrača želodec. To preprosto nisem jaz. To nikoli nisem bil.”

Dodal je še, da se je preprosto ustrašil. “Včasih ko si prestrašen, pa se moraš tega strahu dobesedno otresti in nadaljevati, saj na odru pač opravljamo svoje delo.”

Sklenil je, da je bit njegovega srca prav v tej povezavi, ki nastane med skupino na odru in oboževalci in, preden je poslal poljubček v objektiv, rekel še: “Upam, da to vsi razumemo.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!