Adele se je preselila v ZDA: London ji je preprosto predrag

Magazin 20. Okt 202120:49 0 komentarjev
Adele
Profimedia

Pevka v zadnjem času vnovič žanje uspeh za uspehom. Posnela je dve naslovnici za revijo Vouge, za britanski in ameriški trg, v intervjujih pa je tudi odkrito spregovorila o zadevah, s katerimi se je soočala v preteklosti.

Pod drobnogledom javnosti se je Adele (ki tega res ne mara) spet znašla zaradi napovedanega izida albuma, ki ga ljubitelji njene glasbe že nestrpno pričakujejo. Pred kratkim je predstavila novo pesem z albuma, ki že dosega velik uspeh.

Čeprav uživa veliko naklonjenost v javnosti, pa je del oboževalcev z začudenjem sprejel njeno izjavo za Vouge, ki so jo prenesli tudi drugi mediji, o selitvi v ZDA. Dejala je, da se je iz Londona preselila na Beverly Hills, ker ji je bilo življenje v prestolnici Velike Britanije preprosto predrago.

Sama pravi, da tako hišo, kot jo ima v Los Angelesu, ne bi nikoli mogla imeti v Londonu. Prav tako je dodala, da je v Londonu večino časa preživljala v stanovanju ali avtomobilu ter si je želela preseliti nekam, kjer je zrak bolj svež.

Sicer pa priljubljena pevka, večkrat nagrajena z grammyjem, že dlje časa vlaga v nepremičnine. Že leta 2016 je kupila svojo prvo hišo na Beverly Hillsu, za katero je odštela 9,5 milijona dolarjev. Leta 2019 je kupila še drugo hišo za 10,5 milijona dolarjev. Pred kratkim je kupila še eno hišo, v kateri so štiri spalnice in štiri kopalnice, zanjo pa je odštela 10 milijonov dolarjev. Vse tri njene nepremičnine stojijo druga ob drugi, skupaj pa je zanje odštela vrtoglavih 30 milijonov dolarjev.

hiša pevke Adele
Profimedia

Na družbenih omrežjih so jo nekateri kritizirali prav zaradi izjave o predragem Londonu, medtem ko si je omislila tri nepremičnine na elitni losangeleški lokaciji.