Ali Scarlett Johansson res ne verjame v monogamijo?

Magazin 30. Dec 202115:15
Scarlett Johansson
Profimedia

Scarlett Johansson je ena od najlepših in najbolje plačanih hollywoodskih igralk, ki je srečo našla v tretjem zakonu s Colinom Jostom.

Zahvaljujoč svojemu videzu, je Scarlett (37) tudi zaščitni znak številnih modnih in kozmetičnih znamk, pri Men’s Healthu pa so jo postavili na 12. mesto med stotimi najlepšimi ženskami vseh časov. Po mnenju revije Esquire pa je celo najbolj seksi ženska na svetu. Štirikrat so jo nominirali za zlati globus, poznavalci pa pravijo, da je ena najbolj talentiranih igralk našega časa.

Scarlett Johansson
Profimedia

Ni čudnega, da je postala muza enega od največjih režiserjev Woodyja Allena (86), lani pa so jo razglasili tudi za najbolje plačano igralko. Njeno bogastvo ocenjujejo na več kot 150 milijonov dolarjev. In kako je Scarlett Ingrid Johansson, ki ima brata dvojčka Hunterja, sploh zašla v igralske vode?

Scarlett Johansson
Profimedia

Njen oče, po rodu Danec, je arhitekt, mama pa filmska producentka – in prav zaradi nje je Scarlett že od malega zanimal filmski svet. Kot zelo majhna je začela hoditi na avdicije za televizijske reklame. Kot deklica je tudi zaigrala v predstavi Sophistry na Broadwayu, njen soigralec pa je bil Ethan Hawke (51).

Prvič pa je v filmu zaigrala leta 1994, v komediji North. Mama Melanie Sloan je takoj prepoznala hčerin igralski talent in jo vpisala na Lee Strasberg Theathre Institute, pozneje pa na Professional Children’s School na Manhattanu. Najbolj odmevno vlogo kot najstnica je odigrala v filmu Šepetati konjem z Robertom Redfordom (85) v glavni vlogi. Po tem je šla njena kariera samo še navzgor.

Scarlett Johansson
Profimedia

Nasprotno pa v zasebnem življenju ni imela take sreče. Nenehno je iskala srečno in složno družino, česar sama od 13 leta dalje ni imela. Takrat sta se namreč njena starša ločila, sama pa je največ časa preživela z babico po mamini strani, Dorothy Sloan.

Od leta 2001 je bila eno leto v zvezi z Jackom Antonoffom (37), zatem dve leti z Joshom Hartnettom (43), s katerim sta se zaljubila leta 2007 na snemanju filma Črna dalija. Poročena je bila dvakrat, in sicer od leta 2014 do 2017 z Romainom Dauriacom (39) (na sliki) in nato od 2008 do 2011 s kanadskim igralcem Ryanom Reynoldsom (45).

Scarlett Johansson
Profimedia

Nekoč je izjavila: “Mislim, da ljudje po naravi niso monogamna bitja. A ko se odločim, da želim imeti otroke z nekom, mislim, da bi bilo lepo biti s to osebo tudi poročen.” Zdaj pa je v tretje našla srečo, in sicer s komikom Saturday Night Livea, Colinom Jostom (39), s katerim je lani skočila v zakonski stan. Letos sta postala starša sinu Cosmu. Scarlett ima iz zakona z Romainom Dauriacom tudi hčerko Rose Dorothy (7).

Scaralett Johansson
Profimedia