Alya bo junija nastopila na festivalu CMC v Dalmaciji

Magazin 26. Apr 202209:00
Alya, Petar Grašo
Osebni arhiv Alya

Priljubljena pevka Alya, ki je razpeta med Slovenijo in Dalmacijo, je pred kratkim že obiskala južno Jadransko morje, kjer je za festival Sea Opening, ki ga organizira društvo Muštrin za vse ljubitelje jadranja in navtike, priredila nekaj koncertov.

Alya (38) je svoje največje hite namreč odpela, medtem ko je jadrnica plula na relaciji med otokoma Hvar in Vis ter Peklenskimi otoki v bližini Hvara. ”Kot vsi že verjetno veste, sem velika oboževalka morskih radosti, zato sem se na mini turneji počutila kot riba v vodi. Ponosna sem, ker lahko v zbirko nenavadnih lokacij za koncerte dodam še eno, nastopala sem namreč že visoko v zraku, na letalu, lansko leto na strehi stolpnice, letos pa še na jadrnici,” je navdušena Alya. Največje presenečenje na mini turneji pa je bil Piratski večer, ki je potekal na Peklenskih otokih, kjer je po naključju srečala Petra Graša (46).

Alya, Petar Grašo
Osebni arhiv Alya

”To je bilo zame vsekakor največje presenečenje večera, nazdravila sva z mojo penino – rekel mi je, da je za mojo penino že slišal, poskusil pa je še ni, zato sva to seveda popravila in takoj nazdravila. Nazadnje sva se srečala še pred epidemijo na dogodku Mac Music Awards v Beogradu, zato ga je bilo res lepo spet videti.”

Alya
Osebni arhiv Alya

Alya pa pripravlja tudi nastop na CMC festivalu, ki bo junija potekal v dalmatinskih Vodicah, tam bo 16. junija nastopila s skladbo Jedan život duže. Skladbo sta napisala Raay in Nenad Ninčević, v maju bo za skladbo nekje v Dalmaciji tudi posnela videospot. Alyina pomlad in poletje sta polna koncertov in nastopov, česar se priljubljena pevka zelo veseli.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar