Alya in Erosi s priredbo romantične pesmi Ti z mano znaš

Magazin 15. Dec 202213:30
Alya, Erosi
Arhiv izvajalca

Ena od Alyinih zadnjih uspešnic, ki se je dodobra usidrala v srca poslušalcev, je zagotovo ljubezenska pesem Ti z mano znaš, na YouTubu ima že skoraj 700.000 ogledov.

Besedilo za skladbo, ki govori o dolgoletni, zreli ljubezni, ki je preživela številne življenjske preizkušnje, je napisala Marjetka Vovk, glasbo je prispeval Raay, aranžma pa je napisal Krešimir Tomec. Priredba romantične pesmi je nastala spontano, kot darilo poslušalcem v teh prednovoletnih dneh. Pesem je posebna in topla predvsem zaradi besedila, ki opeva medsebojno razumevanje in ljubezen, tisto zrelo, umirjeno, ki je pristala v varen in miren pristan. ”To je tudi pesem o hvaležnosti, ko najdeš pravo osebo, ki te razume, spoštuje in brezpogojno ljubi. Pesem je ravno za te hladne dni, da nas malo pogreje,” je vesela Alya.

Sodelovanje z Erosi je nastalo zelo spontano: ”Z Erosi smo se srečevali že dlje časa, poznamo se z odrov, zato so bili tudi moja izbira, ko sem razmišljala o sodelovanju pri pesmi Ti z mano znaš. So fejst fantje, naši Štajerci. Na snemanju je bilo zelo zabavno, pravzaprav, če vam priznam, je bilo video kar malo težko posneti, saj je bilo prav na vsakem posnetku toliko smeha, da smo kar težko ohranili resne obraze. Ampak saj je prav tako, važna je dobra energija! S klapo sem že sodelovala v preteklosti, in sicer s Kvartopirci za pesem  Spet zaljubljena, in res sem hvaležna, da je pesem zajadrala med ljudi in dobila čisto novo razsežnost.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.