Angelina Jolie dokazala, da ta klasična kombinacija ne bo šla nikoli iz mode

Magazin 21. Sep 202122:00
Angelina Jolie
Profimedia

Igralka je nosila verižico, ki pristaja vsaki elegantni dami.

Kapsulna garderoba Angeline Jolie z njeno usmerjenostjo k minimalizmu in ljubeznijo do povzdignjenih osnov je vrhunec prefinjene mode. Trenč plašč v kaki barvi, dizajnerske balerinke ali katerikoli drug kos, ki brez napora vzbuja občutek formalnosti, boste našli v Angelinini omari.

Ta eleganten pristop k slogu se izraža tudi v njeni škatli za nakit. Igralka bo s svojim nakitom razmeroma preprost kos spremenila v transcendenten in nedvomno glamurozen – na primer z biserno ogrlico, ki jo je nedavno nosila ob obisku v Washingtonu. Ogrlica s perlami ima tudi globok zgodovinski pomen in povezavo z glavnim mestom države, zaradi česar je Angelinina izbira še bolj smiselna.

Angelina Jolie
Profimedia

Prejšnji teden se je igralka odpravila na Capitol Hill, da bi se sestala z ameriškimi senatorji in pozvala k ponovni odobritvi zakona o nasilju nad ženskami. Angelina je pomembna zagovornica pravic žensk in otrok, nedavno pa se je pridružila Instagramu, da bi tistim, katerih glas je ogrožen, zlasti afganistanskim ženskam, omogočila, da delijo svoje izkušnje.

Angelina Jolie
Profimedia

Ob svojem nedavnem srečanju v DC je nosila črno midi krilo, ujemajoč se blazer ter črne salonarje za usklajen in eleganten videz. Nosila je elegantno črno torbico Christian Dior, ena sama vrsta biserov pa je krasila njen vrat.