Angelina Jolie in The Weeknd: poslovna ali romantična večerja?

Magazin 02. Okt. 202108:44
Delite:
The Weeknd
Foto: Profimedia

Hollywoodsko superzvezdnico Angelino Jolie so prejšnji konec tedna paparaci znova ujeli v svoje objektive po večerji, na kateri ji je družbo delal pop idol The Weeknd.

46-letna igralka se je s 15 let mlajšim pevcem srečala v italijanski restavraciji Giorgio Baldi v Santa Monici, kjer sta skupaj preživela več ur, je poročal portal People. Prišla sta vsak posebej, odšla pa skupaj, oba oblečena v črno in skrita za črnimi zaščitnimi maskami.

The Weeknd, Angelina Jolie
Foto : Profimedia

Nazadnje sta zvezdnika pozornost tabloidov pritegnila že junija, ko sta se srečala v istem lokalu za petične goste. Takrat so dobro obveščeni viri razkrili, da se poznata že nekaj časa.

Zbližala naj bi se prek skupne povezave z Etiopijo: The Weeknd, sin etiopijskih priseljencev v Kanadi z rojstnim imenom Abel Makkonen Tesfaye, je pred časom tej revni afriški državi daroval milijon dolarjev prek programa World Food, Jolie pa je tam posvojila zdaj 16-letno hčer Zaharo in pozneje vzpostavila program za pomoč tamkajšnjim dekletom.

Angelina Jolie, Zahara
Foto : Profimedia

Filmsko zvezdnico, hčer oskarjevca Jona Voighta, ki se je pred nekaj leti ločila od še enega hollywoodskega “težkokategornika”, Brada Pitta, bomo novembra lahko spet gledali na velikih platnih v Marvelovi superjunaški ZF-akciji Eternals.

Angelina je ves čas dejavna tudi na dobrodelnem področju: naslednje leto se vrača v Kambodžo, kjer se zavzema za zaščito čebel in priložnosti za ženske na področju izobraževanja. Iz te azijske države prihaja tudi njen najstarejši posvojenec, zdaj 20-letni Maddox.

Angelina Jolie, Maddox
Foto : Profimedia

The Weeknd, eden od najuspešnejših in najvplivnejših pop glasbenikov zadnjih let, ki ima samo na Instagramu blizu 34 milijonov sledilcev, se zdaj preizkuša v svetu filma. Za HBO je napisal in produciral dramo The Idol, v kateri je prevzel tudi eno od osrednjih vlog.

Pozornosti rumenega tiska in zasledovanja paparacev je že vajen, saj sta na seznamu njegovih nekdanjih deklet tudi manekenka Bella Hadid ter pevka in igralka Selena Gomez.

Komentari

Vaš komentar