Angelina Jolie ponosna na novopečeno študentko Zaharo

Magazin 05. Avg 202213:45
Delite:
Angelina Jolie, Zahara
Foto: Profimedia

Hollywoodska superzvezdnica Angelina Jolie je oznanila, da se njena 17-letna posvojenka Zahara Jolie-Pitt jeseni začela študirati na uglednem kolidžu Spelman.

47-letna igralka je novico delila z oboževalci na Instagramu, kot ponosna mama je zapisala: “Zahara s svojimi sestrami s Spelmana!”

“Čestitam vsem študentkam, ki začenjajo to leto. Gre za zelo poseben kraj in v čast mi je, da bo članica moje družine novo Spelmanovo dekle,” je dodala.

Zvezdnico so pred kratkim v Los Angelesu opazili tudi med praznovanjem na dogodku omenjenega kolidža, ki ima pomembno zgodovinsko vlogo pri izobraževanju temnopoltih. Na omenjenem posnetku se Angelina Jolie sproščeno smeje med kramljanjem s starši drugih študentk in tudi veselo zapleše.

Spomnimo, Angelina je Zaharo skupaj s takratnim soprogom Bradom Pittom posvojila leta 2005, ko je bila komaj šestmesečna dojenčica. Skupaj z nekdanjim, zdaj odtujenim možem, ima še pet drugih otrok: posvojenca Maddoxa (20) in Paxa (18) ter biološke potomce Shiloh (16) in 14-letna dvojčka Knoxa in Vivienne.

Angelina Jolie, Brad Pitt, Zahara
Foto : Profimedia

Zahara je drugi otrok iz družine Jolie-Pitt, ki se odpravlja na študij. Maddox je leta 2019 odšel na Univerzo Yonsei v Južni Koreji.

Angelina je znana po humanitarnih prizadevanjih in družbeni pravičnosti, v svoje delo na tem področju redno vključuje tudi Zaharo: lani sta se recimo odpravili v Washington, kjer sta lobirali v povezavi s sprejetjem zakonodaje o nasilju nad ženskami.

Pri vseh svojih posvojencih se zavzema, da bi se zavedali svojih kulturnih korenin, o Zahari je ob neki priložnosti povedala: “Je del moje družine, a je izjemna afriška ženska. Povezava, ki jo čuti do svoje dežele, svoje celine, je samo njena in nekaj, kar lahko samo od daleč občudujem.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar