Angelina Jolie s hčerko obiskala Vatikanski muzej

Magazin 21. Jul 202212:52 0 komentarjev
Angelina Jolie
Profimedia

Hollywoodska igralka Angelina Jolie se trenutno mudi v Rimu, kjer snema nov film, v prostem času pa si rada ogleduje znamenitosti in uživa v živahnem kulturnem dogajanju.

Ameriška igralka Angelina Jolie že nekaj časa živi in ustvarja v Rimu, kjer snema svoj novi film, v prostem času pa rada po mestu pohajkuje s svojimi otroci, ki jo spremljajo na snemanju.

Nedavno je tako obiskala koncert popularne skupine Måneskin, rada se odpravi tudi po nakupih, zdaj pa sta si s hčerko ogledali še Vatikanski muzej in videti je bilo, da sta v ogledu zelo uživali.

Angelina ne skriva, da obožuje poletja, a letos ima zaradi napornega urnika snemanj bolj malo časa za pravi oddih. Zato še toliko bolj skrbno izkoristi vsako prosto urico in se odpravi kam, kjer si lahko v mestu napolni svoje izčrpane baterije.

Angelina Jolie
Profimedia

Igralka prosti čas zelo rada preživlja v družbi svojih otrok in odkrito priznava, da ji je ta družba najdražja na celem svetu, z njimi se rada odpravi na večerjo ali pa zgolj na potep po mestu in videti je, da v tem zares noro uživa.

Nedavno se je v Rimu mudil tudi njen nekdanji mož, Brad Pitt, ki se je prav tako želel srečati z otroki, nekdanja zakonca pa že leta na sodišču bijeta skrbniško bitko.

Angelina ne skriva, da njegove prisotnosti ne prenese najbolje in da je najbolj srečna, ko sta daleč stran in lahko uživa v svojem miru, ki ji zares veliko pomeni.

Angelina Jolie
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!