Anna Wintour razneženo izdala, kako jo kličejo vnuki

Magazin 27. Sep 202215:30
Anna Wintour
Profimedia

Legendarna urednica ameriške izdaje revije Vogue Anna Wintour je nedavno odgovorila na številna vprašanja, med drugim pa se je razgovorila tudi o vnukih.

Vogue je do zdaj v svoji rubriki 73 vprašanj gostil že številne slavne dame, zdaj pa je na vroči stol sedla še sama Anna Wintour in bila v pogovoru povsem odkrita.

To sicer ni prvič, da je legendarna urednica privolila odgovarjati na 73 vprašanj, nazadnje je to storila leta 2014, tokrat pa je bil glavni razlog veliki dogodek Vouge World, ki bo slavil 130. obletnico prvega osnutka te modne revije. Slavna urednica je bila v odgovorih zelo odkrita, sproščena in zabavna, o sebi pa je odkrila tudi stvari, ki jih do zdaj še nismo vedeli.

V pogovoru je tako povedala, da ji vnuki preprosto rečejo Anna, da obožuje Harryja Stylesa in da ji nista pogodu dva popularna modna trenda, Y2K in Barbiecore.

Za vse, ki jih zanima, katero znamko očal nosi, je razkrila, da gre za Chanel, in da te, ki jih nosi niso edine, priznala je, da jih ima preveč in da bi jih bilo treba malo prešteti.

Najljubša modna kolekcija še vedno ostaja tista, ki jo je John Galliano leta 1994 predstavil svetu, med slavnimi damami pa edino Rihanni oprosti, da zamuja na rdečo preprogo velikega dogodka Met Gala.

Sama je velika oboževalka vzorcev, a je priznala, da je z leti ne moti več, da so ljudje od glave do peta oblečeni v črno.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.