Anne Hathaway napovedala trend oblačenja tega poletja za ženske vseh starosti

Magazin 16. Maj 202210:30 0 komentarjev
Anne Hathaway
Profimedia

Anne Hathaway pravi, da je vse življenje čakala, da bo lahko nosila ta trend, sledijo pa ji že številne zvezdnice.

Njen katalog videzov z rdečih preprog je poln modnih kosov Valentina, vendar bi Anne Hathaway ves ta čas raje nosila lahkotne platnene hlače. Zvezdnica je podprla estetiko #coastalgrandmother, ki trenutno obvladuje TikTok, in delila fotografijo, na kateri je oblečena v kremne odtenke, s pripisom: “Naj se ta trenutek nikoli ne konča.”

Babica z obale
Profimedia

Če še vedno ne poznate trenda, naj vas razsvetli Lex Nicoleta – ustvarjalka na TikToku in ključna zagovornica tega trenda. “Če imate radi filme Nancy Meyers, obalno vzdušje, recepte in kuhanje, Ino Garten, prijetno notranjost in še več, obstaja velika verjetnost, da ste babica z obale,” pojasnjuje v videoposnetku, ki ga je medtem že objavila Diane Keaton, katere lik v filmu Ljubezen je luštna stvar (Something’s Gotta Give) iz leta 2003 – Erica Barry se je po kuhinji svoje hiše na plaži v Hamptonu sprehajala v svetlih hlačah in lahkih pleteninah, ki so ustrezale bež dekorju – je glavna muza gibanja.

Kot je poudarila Nicoleta, za to, da bi sprejeli to razpoloženje, ni nujno, da ste babica. 39-letna Anne Hathaway, ki nosi sončna očala in klobuček, ki bi ga lahko vzela naravnost iz Barryjeve garderobe, je “pripravljena na #coastalgrandmotherm chic, še preden se je rodil TikTok”, kot je zapisala v svojem posnetku na Instagramu.

Tudi 29-letna Selena Gomez je očitno navdušena nad tem vzdušjem – objavila je selfi na svoji terasi v kvačkani jopici, na katero bi bila ponosna vsaka junakinja Nancy Meyers. Predvidevamo lahko le, da je Selena Gomez v notranjosti na štedilniku pekla piščanca z limono, ki ga je pripravila Barefoot Contessa, v ozadju pa je igrala Natalie Cole.

Jennifer Lopez
Profimedia

Ste prepoznali svojo estetiko? Morda nimate lastne hiše na plaži, vendar naj vas to ne ustavi, da bi se oblekli v barvo ecru in na lokalni tržnici kupili svežo solato.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!