Ashton Kutcher odkrito o avtoimunski bolezni, ki ga je prizadela

Magazin 10. Avg 202212:15 > 12:32
Delite:
Ashton Kutcher
Foto: Profimedia

Pred dvema letoma je prebolel redko obliko vaskulitisa, vnetja žil oziroma žilnih sten, zdaj pa je odkrito spregovoril o svoji diagnozi.

Priljubljeni 44-letni igralec Ashton Kutcher po tej izkušnji pravi, da je srečen, ker je živ, in da je z njim vse v redu. “Preden se pojavijo govorice in trači … Ja, pred tremi leti sem imel izbruh vaskulitisa,” poroča The Washington Post, ki povzema napovednik serije “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”. Predvajajo jo na televizijskem kanalu National Geographic.

Dejal je, da je ta avtoimunska bolezen oziroma zelo redka oblika vaskulitisa prizadela njegov sluh, vid in ravnotežje. “Potreboval sem približno eno leto, da se je vse uredilo,” pravi igralec. Dodal je še, da je zdaj vse v redu, saj ima že nove načrte – udeležil se bo tudi maratona v New Yorku.

Pojasnil je, da je ta izkušnja spremenila njegov pogled na življenje. “V trenutku, ko svoje ovire začnete doživljati kot nekaj, kar vam je namenjeno, da bi vam dale tisto, kar potrebujete, življenje začne biti zabavno, kajne?” poudarja igralec, ki še pravi, da takrat začneš jadrati na svojih težavah, namesto da bi živel pod njimi.

Ashtona so si številni gledalci zapomnili po vlogi Michaela Kelsa v humoristični seriji Nora sedemdeseta. Igral je tudi na velikih platnih, kjer je večinoma izbiral vloge v komedijah. Bil je poročen z Demi Moore, a se njuna zveza ni obnesla. Leta 2014 se je poročil z igralsko kolegico Milo Kunis, s katero ima dva otroka, sina in hčerko.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar