Ben Stiller naj bi nekdanjo soprogo silil k dieti in ji štel kalorije

Magazin 01. Okt 202117:30 0 komentarjev
Ben Stiller
Profimedia

Leta 2017 se je komik Ben Stiller ločil od soproge Christine Taylor. Njun zakon je trajal dolgih 18 let, a naj ne bi bil tako srečen, kot si je morda kdo mislil.

Ko sta Ben Stiller (55) in igralka Christine Taylor (50) objavila, da se ločujeta in da bosta šla vsak svojo pot, sta zavoljo otrok prosila za spoštovanje zasebnosti. Par ima namreč 19-letno hčerko Ello in 16-letnega Queena Dempseyja.

Ben Stiller
Profimedia

Kljub vsemu pa je na dan prišlo veliko umazanih stvari iz zakona slavnega para. Čeprav bi si lahko mislili, da je življenje s komikom izjemno zabavno, žal naj ne bi bilo tako. Ben naj bi soprogo na primer silil k dieti, rad je namreč videl, da ljudje hvalijo njen videz. Vsak dan naj bi zato morala po dve uri telovaditi v telovadnici. Šel naj bi tako daleč, da ji je štel celo kalorije. Sama pravi, da je včasih na dan pojedla po deset mandljev, pusti sir in jabolko.

Ben Stiller
Profimedia

Da je Ben težaven, naj bi potrdili tudi njegovi sodelavci oziroma soigralci. Med snemanji je bojda nenehno vpil na člane ekipe in jih obkladal z žaljivkami. Neprijeten naj bi bil tudi zato, ker ga morajo snemati tako, da je v vsakem kadru videti kar najboljše, saj mu je videz izjemnega pomena.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!